USB 3.0/TIPAS-C DVD-ROM / CD RW CD-ROM grotuvas Išorinis DVD Optinis įrenginys Diktofonas Nešiojamųjų " Macbook Nešiojamas Kompiuteris su Windows pc

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€13.88

-25%

€18.51

Dalintis

Apie prekę

USB 3.0 C Tipo Išorinius CD, DVD Dual Port DVD-RW Grotuvas Nešiojamų Optinių Diskų įrašymo įrenginį Rašytojas Rewriter Didelio Greičio Duomenų Perdavimą iš KOMPIUTERIO, Nešiojamojo kompiuterio OS Windows 7/8/10

Savybės:

1. DIDELĖS SPARTOS USB 3.0 ir Tipo C SĄSAJA: Naudojant pažangias USB3.0 technologija su 5Gbps, didelis greitis, specialiai su dual port C Tipo ir USB3.0,DVD-RW diskas suteikia jums didelės spartos duomenų perdavimo (daug greičiau nei USB2.0 uostas) su stipriu gedimui atsparūs.suderinamas su USB 2.0.

2. AUKŠTOS SUDERINAMAS SISTEMAS IR ĮRENGINIUS: Tai išoriniai ratai yra gerai suderinama su 98SE / ME / 2003 / XP / Vista / Win7 / Win8 / Win10 / Linux, os10.0 sistemoje.Jis idealiai tinka APPLE / ASUS ir kitų prekinių ženklų nešiojamą ultrabook, PC ar stalinis, kad be ratai aparatūros.(★Neatitinka ).

3. PALAIKO PLUG AND PLAY " FUNKCIJA: Ne ratai ir išorės energijos reikia.Tiesiog prijunkite jį prie USB prievado ir DVD diskas bus aptikta.USB 3.0 DVD dirve yra puikus kompanionas kompiuteriai be vidaus ratai.

4. APTAKUS IR PLONAS DIZAINAS: Embedded kabelio konstrukcija, pagaminti su aukščiausios kokybės vielos piešimo medžiagos, pakankamai madingas ir įbrėžimams atspariu išorės.Šiame CD/DVD vairuotojas yra plonas, lengvas, kompaktiškas, nešiojamas.

Techniniai duomenys:

Suderinama Sistema ir Prietaisas:

Skaitymo Greitis : DVD-ROM 8x, CD-ROM, 24x

Rašymo Greitis : 8x DVD, CD 24x

Palanki Disko Dydis : 8cm, 12cm

Palanki Disko Formatas :DVD-ROM,DVD-R,DVD+R,DVD-RW,CDA,CD-ROM,CD-R,VCD,SVCD,CD-RW

Dydis : 14x14x1.6cm / 5.51x5.51x0.63inch

Suderinama Sistema : WIN98/XP / vista/ WIN7/ WIN8/WIN10/ XP/ VISTA / Ma OS 8.6 arba virš

Paketas Apima:

1 x Išorinis DVD/CD Diską

1 x naudojimo Instrukcija

Pastaba:

1. Prašome leisti 0.5-1cm skirtumai dėl rankinis matavimas.

2. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

/ Apie paslaugos / Apie - Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas Ilgesnis Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos nuo užsakymo užbaigimas Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos: cd, mele mini kompiuteris, cd grotuvas, dvd, "macbook air, vyrai kompiuteris, žaidimas nešiojamas kompiuteris, prijunkite kietąjį diską, dvd įrašymo įrenginys, DVD Grotuvas.

Charakteristikos

Prašymas Išorinis
Sąsajos Tipas USB
Įrengimo būdas Išorinis
Prekės Būklė Naujas
Disko Tipas DVD-RW
Disko Pakrovimo Režimas Plokštelės Tipas
Įrašymo Formatas CD-RW
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo NĖRA
Prekės Pavadinimas S SKYEE
Tipas DVD-ROM
Pakuotė Taip

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

USB 3.0/TIPAS-C DVD-ROM / CD RW CD-ROM grotuvas Išorinis DVD Optinis įrenginys Diktofonas Nešiojamųjų

USB 3.0/TIPAS-C DVD-ROM / CD RW CD-ROM grotuvas Išorinis DVD Optinis įrenginys Diktofonas Nešiojamųjų " Macbook Nešiojamas Kompiuteris su Windows pc

Panašūs produktai: