Nauja Išpardavimas
SINOSMART 8 core CPU, DSP Paramos Bose Garso Gamyklos OEM Fotoaparatas/4G LTE Automobilių Navigacijos GPS Grotuvo Mazda 6 gj Atenza 2012-2016 Padidinti

SINOSMART 8 core CPU, DSP Paramos Bose Garso Gamyklos OEM Fotoaparatas/4G LTE Automobilių Navigacijos GPS Grotuvo Mazda 6 gj Atenza 2012-2016

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€187.04

-29%

€263.44

Dalintis

Apie prekę

Kodėl jums rinktis sinosmart

1. Aukščiausios kokybės ir geriausios vietos paramos.Mes turime garantinio aptarnavimo centrą, ES ir Rusija. 2. Mes dirbame su daug mažmenininkų/didmenininkams iš viso pasaulio, kviečiame susisiekti su mumis e-katalogas ir ilgalaikio bendradarbiavimo. 3. Mūsų produktas suteikiama vienerių metų garantija ir aptarnavimas yra laikas.Suteikiame 5 žvaigždučių atsiliepimus ir bendrinti nuotraukas Keturvalakiai.lt pratęsti garantija 2 metai.

Produkto rodyti

PASTABA: Visi mūsų " OS ir aparatūros informacija yra tikrų duomenų.Galite naudoti APP CPU-Z, kad jį išbandyti.Prašome nepamiršti, kad yra daug padirbtų OS rinkos informacija.Jie skelbia, tai yra Android 9.x/10.x, BET TAI NĖRA TIESA. 9 colių 2.5 D IPS ekranas 2G/4G RAM Automobilių GPS player dėl Mazda 6 Atenza 2012-2016(parama BOSE garso ir gamyklos OEM parkavimo sistema) Paramos populiariausių Programėlių, jei bet koks APP negali dirbti, kviečiame susisiekti su mumis bet kuriuo metu dėl bet kokių klaidų, mes esame pasirengę pagerinti ^_^ Produkto diegimo nuoroda ir "Android" sistemos naudojimo vadovas nuorodą atsisiųsti: https://yadi.sk/i/1Um8-laUrEqv8Q

Priedai 2G/4G RAM, Pagrindinė versija

Priedai 2G/4G RAM Gali ir BOSE Galite versija

Įrenginys yra labai lengva, jei esate gerai "PASIDARYK pats".Tiesiog apsidrausti savo automobilį, originalus radijas, įdėti į naują ekraną, plug and play, nereikia atlikti jokių vielos pjovimo.Prašome naudoti savo telefono kamera nuskenuokite QR kodą paslaugų kortelę atsisiųsti įrengimo ir naudojimo vadovas.

Standartinės Funkcijos Vasariško

Neprivaloma funkcija/straipsniai

Pastaba Prieš Užsakymo

1. Jei jūsų automobilis turi pagrindines radijo, prašome užsisakyti bazinė versija. 2. Jei jūsų automobilis turi gamyklos OEM atvirkštinio vaizdo kameros ar parkavimo jutiklis, prašome užsakymą GALI versiją. 3. Sinosmart screnn gali rodyti statuso atgal 4 parkavimo jutikliai, bet tik garsas priekyje 4 parkavimo jutikliai kai darbo. 4. Sinosmart "Android" Radijo NEGALITE parama mygtukas judėjimo V/V+ kontrolė, visi kiti mygtukai kreiptuką, gali dirbti pats, kaip ir anksčiau.

5. Prašome patikrinti, ar jūsų automobilio garsiakalbį, atsargiai, jei automobilių garsiakalbiai turi BOSE logotipą, prašome užsisakyti BOSE GALI versiją.

Ji netelpa automobilių su šiais radijo.

Prieš/po įdiegimo

Dėl Mazda 6 Atenza 2012-2016 bazinė versija.

Dėl Mazda 6 Atenza 2012-2016 Gali ir BOSE Galite versija (parama BOSE garso ir gamyklos OEM parkavimo sistema)

Jei jūsų automobilio radijo didelis ekranas, kaip tokia nuotrauka, spauskite pirkti dabar užsisakyti teisę versija.

Jei nesate tikri, prašome siųsti mums aiškios nuotraukos jūsų automobilio originalaus radijo/prietaisų skydelis su automobilio gamybos metai patikrinti, siekiant išvengti klaidų.Mes nenorime, kad jums siųsti brangus produktas, kad netelpa jūsų automobilyje ^_^.

Jei norite atnaujinti 9 colių 2.5 D IPS ekranas 2,5 D QLED ekranas 1280*720,prašome paspausti po nuotrauka užsakymą(10.1 colių dar nėra).

Rodyti Funkcijos

Built-in DSP garso procesorius hi-fi garso, nepriklausomas reguliavimas priekiniai ir galiniai garsiakalbiai, 48EQ nustatymas suteikia jums fantastišką muzikos!Kas yra funkcija, integruota DSP garso procesorius?Tai yra skaitmeninis signalo procesorius leidžia nepriklausomai valdyti daug skirtingų aspektų kiekvieną garsiakalbį per pasirinktinį automobilių garso sistemos.Galite atlikti skirtingus derinimo užduotis su DSP ir valdyti laiką derinant sukurti puikų centro, įvaizdį, galite nustatyti viadukų siųsti tik tam tikrų dažnių tweeters, vidurio diapazono garsiakalbiai, mid bass garsiakalbiai ir žemų dažnių, ir jūs galite kontroliuoti ekvalaizerio sureguliuoti kiekvieno garsiakalbio prie tikslinio lygio atsakymą.

Standartinės Funkcijos Šou

Built-In WIFI/4G tinklą, GPS, Radijas su RDS, paramos Vairo valdymo mygtukai, "Bluetooth" ryšio telefono/muzikos ir "Bluetooth", OBD, 1080P vaizdo įrašo, Veidrodis susieti su Telefonu.Atsisiųsti ir įdiegti PROGRAMĄ, kuri jums patinka.

Automobilių Navi Schema

PASTABA:Jei jums reikia RL/RR out kabelis, palikite pranešimą, kai jums kad: man reikia RL/RR out kabelį.

Dovanų

DUK

Q: Ką aš galiu padaryti greičiau pristatymas?

A: Mes turime 80% produktų sandėlyje.Prašome įsitikinkite, kad jums palikti teisinga (mobiliojo) telefono ryšio numeris/Pašto kodą ir pristatymo adresą Keturvalakiai.lt sistemą, bet worng informacija bus atidėti užsakymo pristatymas, muitinio įforminimo ir pristatymo laiką.Po pateikimo tvarka, prašome siųsti mums savo automobilį išsamią informaciją patikrinti, siekiant išvengti klaidų.Prašome atkreipti dėmesį į pranešimų siuntimo iš Keturvalakiai.lt ir atsakymą ASAP greičiau pristatymas.

Q: ji palaiko mano vietos SIM kortelę?

Žymos: gp tracker, "bluetooth" automobilio radijo, signstek fm siųstuvas, mazda cx5, "bluetooth" auksas, savininkas telefono, JAPONIJA, bose soundlink, AMD, vaizdo kamera.

Charakteristikos

Už Transporto Priemonių Prekių Ženklai/Modelis Mazda
Sertifikavimo CE
Įtampa 12V
Skaitmeninės Medijos Formatas JPEG
Radijo IC NXP-TEA6856
Garso Jungtys FL/FR/RL/RR/žemų dažnių garsiakalbis
ROM Kita
Prekės Pavadinimas sinosmart
OSD Kalba Vietnamo
Kilmės KN(Kilmės)
Navigacijos programėlę Populiariausių Navi PROGRAMĄ, jei ne parama, prašome susisiekti su mumis
Specialios Funkcijos Jutiklinis Ekranas
Din Dvigubas Din
Vaizdo išėjimai pasirinktinai
Max Išorinė Atmintis Kita
Ekranas IPS didelio ryškumo klasės
Audio/Video įėjimai AUX-L/R/V galinė vaizdo kamera
BT versija "Bluetooth" 4.0
usb prievadas 2 prievadai palaiko Išorės HHD 1 TB
CPU 8 core SC9853i,8*1.8 GHz
Medžiagos Tipas Plastikiniai
RAM Kita
Galia 4*50w (Maksimalus)
Stiprintuvo IC ST TDA7850
TF/Micro SD Lizdas 0
Ekrano Dydis 9"
Operacinės Sistemos Android 8.1
Elemento Dydis 0
Prekės Svoris 4kg
Modelio Pavadinimas ST už Mazda Atenza 2G+32G,4G+64G
Sąsaja Specialių jungčių, tiesiog " plug & play
Speciali Funkcija Parama Gali, Autobusų
Parama Auto Įjungti Galinio Vaizdo Vaizdo Taip
Rezoliucija 1280*720

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

SINOSMART 8 core CPU, DSP Paramos Bose Garso Gamyklos OEM Fotoaparatas/4G LTE Automobilių Navigacijos GPS Grotuvo Mazda 6 gj Atenza 2012-2016

SINOSMART 8 core CPU, DSP Paramos Bose Garso Gamyklos OEM Fotoaparatas/4G LTE Automobilių Navigacijos GPS Grotuvo Mazda 6 gj Atenza 2012-2016

Panašūs produktai: