Vrey Touch Jungiklis su mini Nuotolinio valdymo Jungikliai Touch wall SwitchesTempered Stiklo Kristalų Skydelio ES Standartą.

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€9.36

-44%

€17.01

Dalintis

Apie prekę

Vrey

Sveiki atvykę į Vrey Oficiali Parduotuvė Produkto Aprašymas Gamintojas : Vrey Modelis : VR-RF-01X Skaičius kontrolės keliai : 1 -Gang Pagrindinis ES Standartą šalis: Dauguma Europos Šalių,Dauguma Afrikos Šalių,Dauguma Artimųjų Rytų Šalių,Pietų Korėja,Čilė,Paragvajus,ir kt.Šis produktas naudoja pažangiausias pasaulyje MCU skaitmeninio valdymo sistema, papildomi dizaino koncepcija, stiprus struktūra, prabangios išvaizdos, "shell", naudojant grūdinto stiklo, vidaus struktūrą, naudojant ugnies ir aplinkos apsaugos medžiagų, produktas buvo išbandytas daug kartų, kokybė yra labai gera, yra produktas, jūs galite pasitikėti pirkti.Pakuotės turinys: -1 x Jutiklinį Jungiklį -1 x LED Transformatorius -2 x Varžtas -1 x Vartotojo Vadovas -1 x Nuotolinio-valdymo blokas (ne baterija)

Nuotolinio valdymo bloko sujungimas metodas

Capacitive Touch

Jautrus touch kontrolės jausmas, kaip "iPhone" touch,Didelis Jautrumas, Paprastas Touch!

Prabangus grūdintas stiklas,monokristalo grūdinto stiklo skydelis

Dirtproof,Lengva priežiūra ,neblunka daugiau laiko,tai lengva valyti.Ne discoloring, visada atrodo kaip naujas!

Gali būti paliestas šlapia ranka

Atsparus vandeniui, touch jungiklis gali būti naudojamas bet kuriuo metu.

Paviršius, atsparus vandeniui, Aukštos temperatūros varža, antikorozinės,slopina Liepsną.

Kreiptis : Kaitinimo dienos šviesos lempos Energiją taupanti lemputė, LED lemputės

Su raudona&mėlyna LED indikatorius, atskirti tamsa.Raudona-šviesą, mėlyna lemputė nedega

Lengva įdiegti

Vieno live wire kontrolės,Tiesioginis pakaitalas originalios senosios jungiklis。

1. Pašalinti skydelis su atsuktuvu Ašara žemyn priekinio skydelio, kaip paveiksle. 2. Prijunkite laidus Prisijungti gyventi vielos L terminalo.Prisijungti neutralus viela iš šviesos į šviesą terminalo(L1,L2, L3,). 3.Įdiegti programą " kopijuoklė ant sienos Vieta jungiklį ant sienos; Įdiegti priekinio skydelio.Užsukite abiejų pusių; Montavimo baigia

DUK

Pristatymas:

Prašome atkreipti daugiau dėmesio į jūsų užsakymas adresą, kurį TURI SUDERINTI savo pristatymo adresą. (Jei esate iš Rusijos, Prašome palikti savo vardą ir pavardę.Tai yra labai svarbu) -Elementai bus išsiųsti per 7 darbo dienas po apmokėjimo. -Pristatymas bus visame pasaulyje per ePacket/Kinija Paštu, Oro Paštu/DHL/TNT/EMS. -Patikrinkite elementus, kai pristatomas, jei pažeistas, prašome jį priimti ir nedelsdami susisiekite su mumis.Mes atliksime patvirtinimo ir suteikiame jums sprendimą.

Garantija :

1 metų gamybos garantija; -Defektų problema, turi būti pateikti per 10 darbo dienų, kai prekės pristatomos; -Krovinio sugadinimą turi būti pateiktas per 7 darbo dienas nuo produkto pristatymo.

Susisiekite su mumis:

Jei norite padėti didelį užsakymą didmeninė, prašome nedvejodami kreipkitės į mus. -Jeigu jums reikia užsakyti kelis elementus(≥1000usd), patinka leiskite mums žinoti pirmą kartą.Mes galime pasiūlyti jums keletą papildomų nuolaidų.

Prašome Atkreipti Dėmesį:

Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų yra ne, įtrauktų į laivybos kaina. -Pirkėjai prisiima visą atsakomybę už visas papildomas patirtas išlaidas (jeigu tokių yra).

Atsiliepimai:

Bet iš atsiliepimų, jums bus dėkingi.Jeigu esate patenkinti mūsų paslaugų arba produktų, prašome pateikti mums 5 žvaigždučių. -Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis, ir mes pasiūlysime jums padėti anksčiau.Tai mūsų pareiga užtikrinti kokybę.

Kelių Spalvų

Prekės Ženklo Istorija

Vrey

Įkurta 2010, Vrey daugiausia gamina protingas jungikliai, namų automatikos įranga, automatinio valdymo balsu sistema, speciali garso plokštė ir "bluetooth" įranga.Nepriklausomų laboratorijų;mokslo tyrimų ir plėtros centro ir gamybos fabrikas;r&d stuburą bendrovė yra visame pasaulyje žinomų įmonių, kurių nemažą profesinių žinių ir turtingą darbo patirtį.Produktai suprojektuoti ir pagaminti įmonė parduoda bei visos šalies, parduoti ir Europoje, ir Amerikoje, ir gerai vertina mūsų klientai.Laukiu malonaus bendradarbiavimo su jumis!Jei nėra jokių kitų reikia pritaikymas, ar didmeninės produktų pirkimo, prašome tiesiogiai el. paštas: [email protected]

Žymos: nintendo maitinimo jungiklis, cigarų plakatas, mini svirtinis jungiklis, pcb pastumkite jungiklį, fios nuotolinis garso valdymas, gatvės jungiklis, fonas gimtadienio, perjunkite touch wall, valtis skydą jungiklis, "bluetooth" ir garso valdymo jungiklis.

Charakteristikos

Elemento Tipas Jungikliai
Garantija 1
Maks. V 90V-240
STANDARTAS Europos
Naudoti Apšvietimas
Dabartinis 5A
Sertifikavimo ce
RF dažnis 433.92 MHZ
RF433 KODAS 1527
Nuotolinio Valdymo Atstumas 20m
Maks.dabartinis 3-300W/gauja
Yra Protingas Prietaisas No
Prekės Pavadinimas Vrey
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija Nuotolinio Valdymo Pultas
Medžiaga Plastikiniai
Savybės Intelligent touch " jungikliu, ir nuotolinio valdymo
Dydis 86*86*34
Jungiklio Tipas Palieskite Įjungimo/Išjungimo Jungiklis
Modelio Numeris VR-RF-01X
spalva 8 spalvos

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Vrey Touch Jungiklis su mini Nuotolinio valdymo Jungikliai Touch wall SwitchesTempered Stiklo Kristalų Skydelio ES Standartą.

Vrey Touch Jungiklis su mini Nuotolinio valdymo Jungikliai Touch wall SwitchesTempered Stiklo Kristalų Skydelio ES Standartą.

Panašūs produktai: