Rttooas Naują Atvykimo Pulseras Mujer Režimu 2020 Mados Geometrijos Žavesio Apyrankės Nustatyti Vasaros Moterų Papuošalai Didmeninė/Dropshipping

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€5.69

-34%

€8.75

Dalintis

Apie prekę

mes turime didmeninė nuolaida teikia didelį užsakymą,jei norite, didmeninė ir fotoaparato nuostatų pritaikymas pagal poreikius,prašome susisiekti su mumis .

1.Aukštos kokybės--turime profesionalų komanda, profesionalūs dizaineriai.Siekiant užtikrinti kokybę, galvanizavimo.

2. Didžiulis įvairių stilių-- Su daugiau nei 3000 daiktų, vertybinių popierių, Jūs turite daugiau galimybių rinktis, nei jums gali kada nors įsivaizduoti.Kas daugiau, mes atnaujinti su daugiau nei 50 naujų per dieną!

3. Prieinamą kainą - esame siūlo naujausias mados beveik penkerius metus, mes visada neatsilikti nuo naujausių mados tendencijų, o svarbiausia, todėl kainos mažos, kaip mes galime.

4. Nemokamai visame pasaulyje laivybos - Taip, jūs ne manote, kad jums patiks nemokamai visame pasaulyje laivybos, tai ne pokštas, tačiau absoliuti tiesa.

5. Ne-klausimas, kompensacija, ir grąžinti-- Nieko blogo išdavimo kokybės ir lūžių gali būti grąžinamas ar negrąžinamas.Gauti duomenys.

Rttooas Papuošalai : Myliu tave iš pirmo žvilgsnio, vis dar antroje. "Rttooas" papuošalai leidžia jums puikus ir išskirtinis,Geriausia pasirinkti Geriausias jums .

Rttooas Prekės orihinated iš "Sukūrė moterų elegantiškas ir eacellent gyvenimą" .Mūsų tikslas yra : visi papuošalai turi savo dvasinį , pvz., elegancija ,prabanga ,mados ,classiic ir t.t., jie pridėti blizgesį jūsų grožį .

Rttooas taip pat suprantama, kad išsami ir šiltas paslaugų gyvenime , mes suteiksime jums geriausias tarnauti , visi mūsų darbuotojas maloniai ir linksmas, mes visada stengiamės, kad išspręsti bet kokį klausimą jums .

Žymos: veido kaukė raštas, Karoliukų apyrankė, apyrankės moteris, karoliukų apyrankių rinkinys, blackhead mentele, miyuki, dropship centras, perlų apyrankė, boho apyrankės moterims, crystal ranka.

Charakteristikos

3 tipas Vasaros Shell Žavesio Apyrankę
apyrankės ilgis 18,5 cm
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas 2 Pulseras Mujer Režimu 2020 M.
Stilius Madinga
Apyrankė Neto Svoris apie 10g
Apyrankė Gamybos Metodas Rankų Darbo, Austi Gaminiai
Nustatymo Tipas NĖRA
Bauda ar Mados Mados
Formos\modelis GEOMETRINIO
Tipas 1 Turkijos Blogio Akių Apyrankės
Apyrankės Tipas Žavesio Apyrankės
Medžiaga Stiklas
Metalų Tipas Miyuki Sėklos Karoliukai
Funkcija Nuotaika Tracker
Prekės Pavadinimas Rttooas
Lytis MOTERIS
Grandinės Tipas Lyno, Grandinės
Tipas 4 Bižuterijos
Suderinamumas Viskas Suderinama
Užsegimas Tipas Nėriniai-Up
Elemento Tipas Apyrankės

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Rttooas Naują Atvykimo Pulseras Mujer Režimu 2020 Mados Geometrijos Žavesio Apyrankės Nustatyti Vasaros Moterų Papuošalai Didmeninė/Dropshipping

Rttooas Naują Atvykimo Pulseras Mujer Režimu 2020 Mados Geometrijos Žavesio Apyrankės Nustatyti Vasaros Moterų Papuošalai Didmeninė/Dropshipping

Panašūs produktai: