4000W didelės galios AC PWM VARIKLIO GREIČIO REGULIATORIUS EKR Įtampos reguliatorius Tamsos Reguliatoriai, Termostatai modulis AC 220v 50 41A Kolonėlė

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€4.16

-5%

€4.38

Dalintis

Apie prekę

Maksimali galia: 4000W (didžiausia galia, atsparumas apkrovai), galia turėtų būti sumažintas ilgą laiką.Rekomenduojama naudoti apkrovos varža kambario temperatūroje per 2000W (pagrindiniai parametrai, atkreipkite dėmesį).

Įtampa reglamento įvairių 4000W įtampos reguliatorius gali būti tikrai sklandžiai ir reguliuojamas iš 10V į 220V, kuris yra labiau tinkamas pramonės įmonėms, kad reikia žemos įtampos vairuoti kaitinimo viela.

Techniniai duomenys:

Produkto pavadinimas: 4000W ac įtampos reguliatorius

SCR modelis: BTA41600B

Dydis: 85* masto * 55* aukštos 38mm ilgio, 6mm vidinės skylės rankenėlę.

Maksimali galia: 4000W (atsparumas ribinės apkrovos galios), ilgą laiką turėtų būti mažesnis elektros energijos naudojimo.

Efektyvumas: daugiau nei 90 proc.

Darbinė įtampa: 220V ac

Reguliavimo įtampa: ac 10-220v

Atkreipkite dėmesį, kad apkrova turi būti prisijungęs prieš įtampa yra koreguojama.

Tiristoriaus daugiausia naudojamas atsparumas apkrovai (elektros kaitrinė kaitrinės lempos ir pan.), labiausiai vienfaziai kintamosios srovės varikliai yra gerai, tačiau nėra garantuojama, kitų tipų krovinio prašome patvirtinti pirkėjui.Saugikliai yra ne visagalis, yra reakcijos laikas, jei srovė yra per didelis, be to, saugikliai, moduliai, taip pat gali perdegti.

Atkreipkite dėmesį, kad į plastikinį dangtelį ant bendro ir negali būti visiškai panaikintas dėl montavimas, išorinis apvalkalas, ir atsuktuvas turėtų būti šiek tiek susukti.Be to, būkite atsargūs, kai kėlimo varžtą, tai lengva sulaužyti dangtelį su pernelyg daug jėgos.

Vidaus nuotraukos:

Įtampos reguliatorius dydis: 85mm ilgio * 55mm pločio * 35mm aukštas

Su byla su saugiklio įtampos reguliatorius saugiau, patogiau, montavimas, labiau tinka šeimai ir nepatogu įrengimas gamyklos įmonių.

Naudoti originalus, importuotų 41A tiristoriaus.

Su 1.6-storas fr-4 aukštai temperatūrai atsparios plokštės, grandinės dizainas yra pagrįstas, ir sutirštės suvirinimo grandinių dizainas yra priimta, net jei didelė srovė yra perduodama, tai yra pakankamai susidoroti su, ir jis yra saugesnis ir labiau patikimas naudoti.

Standartinis 35A 4 - tiek terminalas, kad realus dizainas 4000W.Tai patogiau prijungti du ir du iš.

Po daug techninių patobulinimų, grandinė yra kruopščiai atrenkami kiekvienos sudedamosios dalies, ir dabar ši technologija yra visiškai subrendęs.Dvigubos talpos dizainas (amperometric talpą, + metalo sluoksnio talpą) priimta siekiant efektyviai sugeria nuo viršįtampių ir įtampos, aštrių priekiniai, kaip efektyviau apsaugoti tiristoriaus, ir daugiau efektyviai ir saugiai naudoti.

Tik išoriniam naudojimui, 1.5 storio aliuminio plokštės ir nerūdijančio plieno štampavimo, mirti formavimo, graži ir turtinga, labiau tinka namų temperatūros reguliavimas greičio reguliavimas ir pramonės įmonėms naudoti!Graži ir turtinga, saugus, patogus, aukštos kokybės produktus, laikas nuo laiko bendrieji plikas plokštė įtampos reguliatorius gali būti palyginti.Nesvarbu, kiek laiko jūs jį naudoti, jis nebus rūdžių ar kitų priežasčių išvaizdos problemų.

Žymos: modulio termostatas dvigubas, lenta minkšta pradžia, pwm, tiristoriaus reguliavimo institucijų galios, 220v kintamosios srovės variklio greičio kontrolė, 230v dc variklis, skaitmeninis termostatas controler, dimeras led, didelės spartos kintamosios srovės variklis, greičio reguliatorius, 220v kintamosios srovės variklis.

Charakteristikos

Variklio Tipas Nuolatinės SROVĖS Variklis
Modelio Numeris 4000W

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

4000W didelės galios AC PWM VARIKLIO GREIČIO REGULIATORIUS EKR Įtampos reguliatorius Tamsos Reguliatoriai, Termostatai modulis AC 220v 50 41A Kolonėlė

4000W didelės galios AC PWM VARIKLIO GREIČIO REGULIATORIUS EKR Įtampos reguliatorius Tamsos Reguliatoriai, Termostatai modulis AC 220v 50 41A Kolonėlė

Panašūs produktai: