Žalioji Arbata Aušinimo Valomoji Purvo Kaukė Anti-acne Veido Kremas Sutraukti Poras Spuogų, Inkštirų Šalinimo Kremas Esmė Odos Priežiūros 100g

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€2.06

-49%

€4.11

Dalintis

Apie prekę

Atnaujinti jūsų odai šviežumo, žalioji arbata.

Žalioji Arbata Aušinimo Valomoji Purvo Kaukė yra pakrautas su giliai maitinantis, drėkinantis ir gydomųjų ingredientų.Mūsų Žalioji Arbata Purvo Kaukė ne tik padeda sumažinti odos dėmės, raudonis, spuogų ir inkštirų, bet taip pat yra stiprus anti-senėjimo ir raukšlių savybių, kurios gali efektyviai kovoti su senėjimo padarinius.Rezultatai bus matomi tik nuo pirmojo jo taikymo, o tai užtrunka tik 15 minučių iki pabaigos viena gydymas

.

Mūsų Purvo Kaukė yra daugiausia suformuluoti Žaliosios Arbatos Ekstraktas suteiks jums nepriekaištinga, lygi ir spindinčią odą.Naudojant visus galingą mineralų ir antioksidantų gryno Apeigų Klasės Matti, šis grožis odos kaukė bus labai detox, valo, drėkina ir tonas jūsų odą.

Šios Žaliosios Arbatos Kaukė yra puikus sumažinti išsiplėtusias poras ir uždegimas.Be to, vitaminas K žalioji arbata padeda pašviesinti tamsius ratilus po akimis.Ji netgi padeda reguliuoti hormonų disbalansas organizme, vienas iš pagrindinių priežasčių spuogai.Anti-uždegiminių turto Matti taip pat padeda sumažinti paraudimą ir uždegimą, atsiradusių dėl spuogų.

SAVYBĖS:

Sumažinti Acnes:

Mūsų Žalioji Arbata Purvo Kaukė padeda sumažinti odos dėmės, raudonis, spuogų ir inkštirų, anti-uždegiminių turto Matti taip pat padeda sumažinti paraudimą ir uždegimą, atsiradusių dėl spuogų.

Kovoti Su Senėjimo:

Kaukė turi stiprų anti-senėjimo ir raukšlių savybių, kurios gali efektyviai kovoti su senėjimo padarinius

.

Antioksidantas & Drėkinamasis:

Naudojant visus galingą mineralų ir antioksidantų gryno Apeigų Klasės Žalia Arbata, ši grožio odos kaukė bus labai detox, valo, drėkina ir tonas jūsų odą.

Aukščiausios Kokybės:

Žalioji Arbata Aušinimo Valomoji Purvo Kaukė yra pakrautas su giliai maitinantis, drėkinantis ir gydomųjų ingredientų

.

Reguliuoja Hormonai:

Žalioji Arbata, Matti veikia reguliuoti hormonų disbalansas organizme, kuris yra viena iš pagrindinių priežasčių spuogai, siekiant sustabdyti tolesnį spuogų augimą ir palikti jums nepriekaištinga oda.

Techniniai duomenys:

Ingredientai: Žaliosios Arbatos Ekstraktai, Mentolas, Natrio halurono

Dydis: 100g

KAIP NAUDOTI: Nuplaukite veidą ir rankas, kruopščiai ir švelniai sausas.Taikyti kaukę ant veido.Palikite kaukę ant veido 15 – 20 minučių.Nusiplaukite veidą tol, kol nėra purvo kaukė yra kairėje, PADARYTA.

KOMPLEKTĄ SUDARO:

1pc x Žalioji Arbata Aušinimo Valomoji Purvo Kaukė

Žymos: disponuoti kaukė, žalia kaukė, žaliosios arbatos kaukė spuogai, veidui suaugusiems, skincar, juoda balta, riebiai odai produktą, kremas žaliosios arbatos, žalioji arbata veido mack, trauktis tunelis.

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas MOONBIFFY
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija Odos Atjauninimas
Gamybos procesas Mašina Padarė
Medžiaga Plastikiniai
Standartinė Įtampa 110V
Dydis New
kilmės vieta Naujas
Modelio Numeris Naujas
Prekių Kokybės Sertifikavimo BMK
Maitinimo Šaltinis EU
Tipas Blackhead Valiklis

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Žalioji Arbata Aušinimo Valomoji Purvo Kaukė Anti-acne Veido Kremas Sutraukti Poras Spuogų, Inkštirų Šalinimo Kremas Esmė Odos Priežiūros 100g

Žalioji Arbata Aušinimo Valomoji Purvo Kaukė Anti-acne Veido Kremas Sutraukti Poras Spuogų, Inkštirų Šalinimo Kremas Esmė Odos Priežiūros 100g

Panašūs produktai: