Dual Power Automatinis Perkėlimas Jungiklis 2P 63A 230V MCB Tipo Dual Power Automatinis Perkėlimas Jungiklis ATS Automatinis Galios Keitiklis

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€25.77

-21%

€33.03

Dalintis

Apie prekę

Produktų Duomenys

Kategorija: įtampa 220V-230V 50/60HZ

Pažymėti: galia bus nutraukiamas, kai Perjungimas.

Pereiti laikas

Max srovė: 63A.

1. Dual power Automatinis perkėlimas jungikliu galima perjungti Įprastą maitinimo ar rezervinės galios automatiškai.Prašome pažymėti, kad jungiklis gali ne įjungti arba išjungti generatorius.Tai jungiklis, Normalios maitinimo pirmas.Jei normalus galia, jungiklis bus pereiti prie Įprasto maitinimo.Jei normalus power off, ir rezervinio maitinimo perėjimas bus pereiti prie rezervinės galios.

2.Viela

Paspauskite mygtuką, Automatinė, jungiklis pereis prie Normalaus maitinimo ar rezervinės galios automatiškai.

Paspauskite mygtuką Žinynas, Tada jūs turite pereiti Kryptimi rankiniu būdu.

1.Prašymas

Tai terminalo tipas automatinis perdavimo įrenginys.Jis tinka 3 etapai 4 laidai (arba 1 etapas 1 vielos) dual elektros tinklą su " AC 50/60Hz,

vardinė įtampa 400V/230V ir nominali srovė iki 63A.Kai vienas galia negerai (tik bandymas normalus Etapas įtampos ir atsargų Etapo įtampos, tik bandymo įtampos nuostolių ar praradimo etapas),ji bus automatiškai prijungti vieną ar kelis apkrovos grandinės nuo vieno maitinimo iki kito maitinimo automatiškai, užtikrinti normalią maitinimo apkrovos grandinių.

Automatinio perdavimo jungiklis atitinka IEC60947-6-1-GB/T14048.11

2.Normalioms eksploatavimo ir įrengimas:

Aplinkos Temperatūros Sąlygos:-5~+40°C

Įrengimo vieta yra ne daugiau kaip 2000 metrų virš jūros lygio.

Taršos Lygis: 3 Klasė

Įrenginio Kategorija: 3

Vertikaliai arba horizontaliai įrengimas

4. Pagrindinis parametras

6. Terminalo elektros instaliacijos schema

7. Montavimo ir pajungimo

ATSE gali būti įdiegta į elektros valdymo spintos tiesiogiai.Vartotojai gali vielos po ATSE montavimas (žr. projektavimo ir naudojimo).Kaip už dabartinę vertę, naudokite tinkamas laidininko prijungti tinklo pusėje (viršuje terminalas) ir apkrovos pusėje (apačioje terminalo) iš MCB įprastos elektros energijos ir rezervinės elektros energijos.Į etapo lygiagrečiai ryšio apkrovos pusėje, ir užtikrinti fazių seka iš įprasto elektros energijos ir rezervinės elektros energijos turi būti accordant (Wire kaip per A,B,C,N seka).3 poliai ATSE turi pridėti vieno laidininko su skyriuje ne mažiau kaip 0.3mm2 prisijungti theneuter linijos, elektros tiekimo teisingai, taigi ATSE gali dirbti tinkamai.4 polių arba 2 lenkai ATSE, N polių įprastos elektros energijos ir rezervinės elektros energijos turėtų būti prijungtas prie N ašigalio MCB atitinkamai.Be to, kai įdiegti ATSE prašome žemės patikimai prie įžeminimo ženklu.

8. Naudoti

1) įprastam naudojimui, prašome nustatyti jungiklį, duomenų valdytojo Automatinės Funkcijos.Pagal Auto darbo valdytojas ATSE stebėti įprasto elektros energijos ir rezervinės elektros energijos ir ekranas veikia statusą ATSE.Kai Normalus elektros energijos tiekimas, novoltage, nesėkmės, ATSE bus perkelti automatiškai įkeltos iš įprasto galia budėjimo galia).Jei normalus energijos gauti teisę, ATSE bus perkelti automatiškai įkeltos iš budėjimo galia prie įprasto maitinimo.Šviesos diodas ant jungiklio skydelis rodo, išjunkite padėties.

2) Jei jums nereikia priimti automatinis perkėlimas ar reikia kitų rankinis valdymas nurodyti duomenų valdytojo vadovo.Pagal rankinis valdymas, duomenų valdytojas, nutraukti darbą, ir rankinis valdymas gali padaryti jungiklis on off, ir jungiklis neleidžia perkelti automatiškai.

3) Kai ATSE yra trumpas sujungimas, arba daugiau apkrovos, MCB iš ATSE bus apsaugoti užkliuvimo.Jei galios ekranas paprastai rankena MCB yra įjungimas.Jei MCB yra apsaugotas užkliuvimo vartotojai turėtų nustatyti vadovo ir naudoja perjungimo dual atskirti stabdžių ranka ir pasitikrinti dėl kelionės.Po problemų kliringo prašome nustatyti, kad duomenų valdytojas ne auto vėl veikti.

4) Kai ATSE perkelti į auto nuo vadovo, jei normalus ir budėjimo galia yra normalus ATSE bus prieš prijungti įprastą galios apkrova (net jei apkrova prijungta budėjimo galia ago)

9. Klausimų, reikia atkreipti dėmesį

Kai vartotojai išbandyti ar veikia, atlikite santykinis taisyklės ir atkreipti dėmesį į tokius dalykus, siekiant užtikrinti naudokite mūsų ATES teisingai.

1)Neutralus laidininkas N negali būti prijungtas į neteisingą kelią, turi prisijungti patikimai, kitaip ATSE negali tinkamai veikti, net deginti reguliatorius ir variklis.

2)apsauginiu įžeminimu ATSE turi būti prijungtas patikimai užtikrinti saugumą.

3)Aptikimo ėmimo signalo reguliatorius darbo jėga ir pagrindinis maitinimo šaltinis paimtas iš Maitinimo pusėje pagrindinio srovės, ir darbo jėga papildomas gnybtas, naudojamos prijungti rodiklis yra paimtas iš pagrindinių grandinių, todėl negali turėti įtampos bandymo tarp atsarginių terminalų (nebent išardyti vidurinio laidai).Gali būti dažnio įtampos bandymo tarp pagrindinių grandinių ir "shell" ar tarp vidurinio pagalbinių gnybtų ir "shell".

Žymos: cigarų plakatas, ats automatiškai perduoti jungiklis, fonas gimtadienio, kintamosios srovės jungtis, dual power automatinis perkėlimas automatinis jungiklis, master slave jungiklis, 220v jungiklis, kinetinė jungiklis, grandinės pertraukiklis, ac dc maitinimo šaltinis.

Charakteristikos

Vardinė Įtampa AC220V AC380V
Sertifikavimo ce
Jungiklio Tipas Rankenėlę perjunkite
Vardinė Srovė 63a
Savybės DVIGUBA MAITINIMO JUNGIKLIS
Medžiaga Plastikiniai
Modelio Numeris Formuoti Atveju
Vardinis dažnis 50HZ/60HZ
Elemento Tipas Jungikliai

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Dual Power Automatinis Perkėlimas Jungiklis 2P 63A 230V MCB Tipo Dual Power Automatinis Perkėlimas Jungiklis ATS Automatinis Galios Keitiklis

Dual Power Automatinis Perkėlimas Jungiklis 2P 63A 230V MCB Tipo Dual Power Automatinis Perkėlimas Jungiklis ATS Automatinis Galios Keitiklis

Panašūs produktai: