TELESIN Vandeniui Monopodzie Trikojo Ištraukiamas Monopodzie Selfie Stick Monopodzie už xiaomi yi 4 Gopro Hero 8 7 6 4

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€15.57

-15%

€18.53

Dalintis

Apie prekę

Produkto savybės: 1. Šviesos, bagažo ir patvarus, ateina su trikoju ir gali būti naudojamas kaip trikojo užrakintas narė 2. Nereikia perkelti ir įdiegti tiesiai, įrengta rakinama, vandeniui mobilųjį telefoną; 3. Pagamintas iš aliuminio lydinio medžiaga, su privalumais, kad yra stipri, priešslydžio sistema, atsparumas dilimui, stiprus suderinamumo.suderinamas su GOPRO sporto fotoaparatas / Xiaoyi sporto fotoaparatą.Kompaktiškas ir lengvas GoPro polių yra suprojektuoti, kad išspręsti jūsų problemą. 【2-in-1 Skirta Ištraukiamas Polių】: selfie stick sujungia kolonų ir trikojis kaip vienas, su reguliuojamu telescoping stulpą ir du sulankstomas stovas, galite fotografuoti ir filmuoti esant skirtingoms situacijoms, pavyzdžiui, selfie, grupės nuotraukos, šalis, keliaujant, gyventi, veido-laikas ir pan. 【Patvarus Polių GoPro】:Tai selfie stick yra pritaikytas su silicio gumos rankena ir tekstūruotos vandeniui aliuminio lydinio rankenos rankų-komforto; įrengta riešo juostelės, siekiant išvengti žalos, suteikti pakankamai draudimo jūsų prietaise. 【Trikojo Fiksavimo Metodas】:atveju žalos trikojai, prašome pagal veiksmų, taip: sukant trikojo su laikrodžio rodyklę, bus užrakinti stovėti ir selfie stick bus nustatyti, tada galite pradėti selfie; roating trikojo su pagal laikrodžio rodyklę atrakinti stovėti ir jūs galite sulankstyti trikojo. 【Daugiafunkcį Selfie Stick Trikojo】:AFAITH rankenos lenkas ateina su telefono įrašą ir trikojo stovo, jisgali sutapti ne tik GoPro Kameras, kaip GoPro Hero(2018 M.) Herojus 7/6/5/4/3/2 ir kitų VEIDRODINIŲ Fotoaparatų, tačiau taip pat gali būti naudojamas su "iPhone" X/8/7/7 Plus/6s Plius, Galaxy S9/S9 Plus/S8/S7 ir daugiau mobiliuosius telefonus-nuo 3,5 colio iki 6inch.

kt pagrindiniai parametrai: 1. Produkto Tipas: selfie stick GOPRO 2. Medžiaga: aliuminio lydinys; 3. Skyrių skaičius: 5; 4. Spalva: Juoda; 5. Gaminio dydis: pailgintas ilgis: apie 90 cm / 35.43, ir stovo ilgis: apie 20 cm / 7.87 į; 6. "Bluetooth": Ne; 7. Įpakavimas: apie 27 * 9.5 * 4 cm / 10.63 * 3.74 * 1.57 į; 8. Taikytinos modeliai: Gopro / YI / SJCAM ir t.t.; pakavimo sąrašas: 1 x selfie lazda; 1 x nuotolinio valdymo užrakto sklendė; 1 x riešo dirželis; 1 x varžtas; 1 x adapteris vieta 1 x telefonas clip; Pastaba : trikojis yra atnaujintas ir virto metalo, kuris yra labiau patikimas ir tvirtas. Aprašymas: 【Pavargę, Sunkiųjų strėlės ilginimas Polių dėl Kelionės?】:Atlikdami selfie klijuoti su sunkiųjų trikojo yra skausmingas, ypač keliaujant.Techniniai duomenys: Maksimalus veikimo aukštis: 35.4 cm (90cm) Minimalūs aukštis: 7.9 colių (20cm), Sulankstyti, aukštis: 12.2 colių Neto svoris: 241g Max veiklos apkrova: 1kg/2.2 lbs Skaičius kojų sekcijos: 4 Medžiaga: aliuminio lydinys Pakuotės Turinys: 1 x Riešo Dirželis 1 x Selfie Stick 1 x Thumbscrew 1 x Telefonas Įrašą (telefono dydis 4inch 5,5 colių max) 1 x 3-way Monopodzie Trikojo 1 x Mount Adapteris

1. Mūsų dydis yra Azijos Dydį, jis gali būti 1-2 dydis mažesnis nei Europoje ir JAV dydžio.

2. Mes matuojamas rankas, prašome leisti 1-3cm klaidų.

3. Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta 60 dienų, Brazilija yra 90 dienų.

4. Prašome neatidaryti ginčą 60 dienų.Jei pristatymo apsaugos bėga, prašome pranešti mums išplėsti pristatymo laiką.

5. Laivybos išlaidos yra tik Transporto Išlaidos, neįskaičiuotos visus importo mokesčius.Pirkėjas atsako už bet kokių mokesčių, draudimo, muito įkrauti jūsų šalyje.

6. Savaitgaliais ir atostogų metu, mes neturime laivų.

Prašome reikia skaityti pirmiau sąlygas prieš perkant.

Mes dėl kaip jūs priėmėte virš sąlygomis, jei jūs turite užsisakyti.

Ačiū už jūsų supratimą ir tikimės, kad jūs turite gerą gyventi mano parduotuvėje.

1. Paruošimo Laikas: mums reikia 3-7 darbo dienas parengti užsakymą, nes mūsų daug nurodymai, kiekvieną dieną.Prašome suprasti.

2. Įsitikinkite, kad jūs pateikti teisingą prekių pristatymo adresą, telefono ir pašto kodą.Visi daiktai turės būti vežamos tik pristatymo adresą, kurį jūs nurodėte.

1. Prašome patikrinti, ar paketas ir elementą atsargiai, gavusi.

2. Kai gaunate prekes, jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis.Tai labai svarbu!Svarbu!

Svarbu!

3. Jei esate nepatenkintas prekės, prašome susisiekti su mumis.Mes 100% Išspręsti.

4. Galite atidaryti ginčo per 7 dienas po registracijos pristatymo.

1. Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių.Su ilgai teigiamų atsiliepimų ir pirkėjo šou, mes suteiksime jums nuolaidos kaip dovana, kai jūs perkate kitą kartą. 2. Jei turite kokių nors problemų su mūsų produktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas.

Žymos: k trikojo, afaith, trikojo, gopro monopodzie, trikojo selfie xiaomi "bluetooth", bq x pro skaidrų, gopro telesin, 4k yi, xiaomi kontrolės stick, selfy stick.

Charakteristikos

Parama Nuotolinio Valdymo Pultas No
Komunikacijos NĖRA
Modelio Numeris TSCE135
Sulankstyto Ilgis (mm) 160
Pakuotė Taip
Prekės Pavadinimas TSCEFTGY
Max Extened Ilgis (mm) 900
Svoris (g) 360
Medžiaga Aliuminio
Sukonfigūruotas(Prisitaikymo) Veiksmo Video Kameros

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

TELESIN Vandeniui Monopodzie Trikojo Ištraukiamas Monopodzie Selfie Stick Monopodzie už xiaomi yi 4 Gopro Hero 8 7 6 4

TELESIN Vandeniui Monopodzie Trikojo Ištraukiamas Monopodzie Selfie Stick Monopodzie už xiaomi yi 4 Gopro Hero 8 7 6 4

Panašūs produktai: