RETROMAX Lenktynių Vairas Su Akceleratoriaus PC/PS3 Didelio Pasipriešinimo Jausmą Vairavimo Vairas Kompiuterių/PlayStation3

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€24.15

-33%

€36.58

Dalintis

Apie prekę

RETROMAX Lenktynių Vairas Su Akceleratoriaus PC/PS3 Didelio Pasipriešinimo Jausmą Vairavimo Vairas Kompiuterių/PlayStation3

PS3

Prieš prijungdami vairą į savo žaidimų konsolę,jums reikia įjungti išjungti konsolę,Visada prisijungti prie Portl vieno žaidėjo režimu.

PRIE PC-USB

Įdiegti tvarkyklę prieš prijungdami vairas prie KOMPIUTERIO, jei jums patinka vibracija D-įvesties režimas įjungtas(CD vairuotojas tik vibracijos funkcija D-įėjimo).D-našumas (Numatytasis režimas): "Režimo Led-off,Žaisti su D-įėjimo PC žaidimai Pastaba: jei ratas pakeistas į X-įvesties režimas,tiesiog paspauskite"Menu"ir palaikykite 5s,vairo grįš atgal į D-įvesties režimas.X-įvesties režimas: paspauskite"Menu"ir palaikykite 7s patekti į X-įvesties režimas,Režimas, Led-on,Žaisti X-įėjimo žaidimai.

Savybės

1.Suderinamas su PC/PlayStation3. 2.D-įvesties Režimas ir X-įvesties Režimas PC. 3.Suderinama su Windows2000/Windows XP/Windows Vista/Win7/Win8/Win10. 4.Suderinama su X-įėjimo,žaisti " Xbox 360 Žaidimai(PC versija) ant PC.

90 laipsnių Vairo Kampas

Ratas turi analoginis išėjimas, kad iš tikrųjų galia yra proporcinga judėjimo rato.Prašome išbandyti ir tum rato praeityje jos apribojimai(90 laipsnių tum ribotuvas).Antraip gali būti sugadinta ar veiksmingai sugadinti vairo.Pernelyg didelė jėga NĖRA būtina gauti labiausiai iš jūsų rato.

Įrengimas

Lenktynių ratų apima vairas vieneto ir pedalu bloko.ji yra gana lengva sujungti juos kartu.Tačiau, pirma, jūs turite pereiti savo žaidimų konsolės "IŠJUNGTI prieš prijungdami Lenktynių Rato.A.Prijungus pedalą vienetas vairo nit.Imituoti realų vairavimo patirtį, galite naudoti foof pedalo vieneto kontrolės pagreičio ir stabdžių veiksmų.Prisijungti thistwo vienetas, tiesiog prijunkite vyriško tipo kištukas rasti pedalu bloko į bazę vairas vienetas.B.Prijungimas Lenktynių rato su Žaidimų konsolės.Prijunkite kabelį nuo vairo vienetas console Pastaba: Prašome įsitikinti, kad vairas vienetas yra į pradinę padėtį, kai įjungimas jūsų žaidimo sistemos.Jei vairas vienetas yra neutralioje padėtyje,kad padėtis bus laikoma neutralioje padėtyje, kai perjungiate savo žaidimo sistemą.

Auto centravimo funkcija

Rato centras pozicija yra nustatoma automatiškai, įjungus savo žaidimą syster.Realus vibracija poveikis-jausmas, apie kiekvieną įvykį, guzas ir pasukite.

Auto detect žaidimų konsolės neperjungdamas

PS mygtuką tiesioginės prieigos prie PS3 meniu PS3.Visus mygtukus, esančius ant ratų yra labai greitą atsakymą.

Veiksmo mygtukų

Šie mygtukai yra atitikti specifines žaidimo funkcijas, išsami, savo programinę įrangą, dokumentus ir funkcijos meniu.

Meniu Mygtuką

Tiesioginės prieigos prie Playstaion3 meniu Žaisti.Tris siurbimo taures laikykite varantys įsišaknijusi prie stalo, net šilumos lenktynes.

D-pad"

Tai naudojama naršyti po meniu ir priėmimo meniu pokyčiai.

Pakavimo Sąrašas

1 * Lenktynių Žaidimas Vairas 1 * Akceleratoriaus Pedalas 1 * Tvarkyklės CD 1 * Naudotojo Vadovas

Žymos: kailio vairuotojo rato, "logitech" g29 varomoji jėga lenktynių rato, nr lenktynių rato, vyrai kompiuteris, rim, volan " logitech driving force gt, kreiptuką ps3, data varlė, lenktynių vairai, vairavimo varantys ps4.

Charakteristikos

SONY Modelis playstation3
Tinka 1 Vairas PS3
Tinka 2 Vairas Skirtas PC
3 funkcija Plug and play
Tipas Žaidimo vairas PS3/PC
Funkcija 1 Didelio pasipriešinimo jausmą
Modelio Numeris WCX191104FXP
2 funkcija Nekilnojamojo lenktynės patirtis
Suderinamos Prekės/Modelis Sony
Prekės Pavadinimas DUOMENŲ VARLĖ

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

RETROMAX Lenktynių Vairas Su Akceleratoriaus PC/PS3 Didelio Pasipriešinimo Jausmą Vairavimo Vairas Kompiuterių/PlayStation3

RETROMAX Lenktynių Vairas Su Akceleratoriaus PC/PS3 Didelio Pasipriešinimo Jausmą Vairavimo Vairas Kompiuterių/PlayStation3

Panašūs produktai: