Įžūlus Brazilijos Bikini Bottom su Ruched Atgal/ Scrunch užpakalis Micro bikini dugnų Diržas-Lined-Ruched - Aukštos Kokybės maudymosi Kostiumėliai

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€5.77

Dalintis

Apie prekę

pradžia pabaiga

produkto funkcijų sąrašą

Sveiki atvykę į lankotės mano parduotuvėje!!Esame profesionalus maudymosi kostiumėliai, gamyklos, Maudymosi kostiumai&bikini parduoti čia yra su geros kokybės(80%nailonas+20% spandex) ir geras aptarnavimas (100%).Have a nice laiką čia!!

DYDIS :(CM) S,M,L, (nuoroda tik),2%-4% paklaida yra priimtinas.DYDIS Liemuo (CM)

Hip(cm) S: 58-65

70-80 M: 63-70

80-88 L: 68-76 88-100 XL: 76-83 92-105

Nemokamas pristatymas:

1.Kinija paštu oro paštu:

a, Jūsų sklypo paprastai trunka 15-25 darbo dienas atvykti į Kanadą,Austrialia,Vokietija,Prancūzija ir dauguma Azijos šalių.Tai trunka apie 20-45 dienų atvykti, Pietų Amerika ir Kinija paštu oro paštu;

b, Ypač Brazilijos ir rusijos, Paprastai trunka 50-65 dienas, kartais užtrunka daugiau nei 90 dienų,pavyzdžiui, blogas oras, prastas efektyvumas transportas, specialios fastivals ir kitų nekontroliuojamų faktorių.

c, Jei negalite priimti ilgai laivybos laikas, galite naudoti standartinis pristatymas arba express transportas.Ačiū

2. Epacket: Tai tipo greitai ir nemokamai laivybos tiktai JAV.Paprastai tai trunka apie 10-15 darbo dienomis atvykti į JAV.

Standartinis pristatymas: Hongkong Post Oro Paštu, Singapūras Paštu, Oro Paštu, Po Šveicarijos ir Švedijos Paštu.Šių standartinis pristatymas būdų yra greičiau, nei Kinija paštu, Tai trunka apie 15~35 dienų atvykti į jūsų šalį.Jums reikia sumokėti $3~$6 laivybos išlaidos jūsų užsakymą, Mes išsiųsti jūsų, kad jus šių būdų.

Nuolaida pristatymas: DHL / UPS / FedEx / TNT / EMS .

Apmokėjimas:

Sąlyginio deponavimo sąskaitos, Kreditinės kortelės , Sąjungos vakarų ir T/T.

Jūs galite pasirinkti tokį metodą, kuris yra labiausiai patogus jums.

Siekiant apsaugoti savo interesus,mokėjimas bus laikinai laikomų Keturvalakiai.lt,ir nebus išleistas į mus, kol gausite savo užsakymą ir yra juo patenkinti.

Atsiliepimai:

Mes vertiname teigiamų atsiliepimų praneškite mums žinoti, kad esate gavę jūsų užsakymą ir jums patenkinta, prekes.žinoma, mes mielai grįžti teigiamų atsiliepimų, tu per daug.Jei negavote savo daiktus arba jei jūs dissatisfy daiktų gavote, prašome susisiekti su mumis laiku.Mes džiaugiamės, kad išspręsti šią problemą už jus.Ačiū.

Grąžinimo Politika:

Mes garantuojame jūsų nulinės rizikos pirkimo patirtį čia.

Mes siūlome visa grąžinamoji išmoka jums,jei produktas turi kokybės problemų.

Dėkojame už jūsų paramą !!!

Priminti:

Prašome palikti pranešimą su manimi, jei norite maišyti skirtingus stilius už tą pačią kainą arba panašių kainų, jei galite pateikti užsakymą, ir pasiruošiu elementus, jūs teisingai.Ačiū!Jūs galite susisiekti su mumis prieš mokėjimo, jei norite didmeninės arba pasirinkti kitą laivybos bendrovė, mes pakeisti kainų ir kartu laivybos priklausomai nuo jūsų užsakymus.Jis nebus grąžinti po apmokėjimo.Sveikiname, sumaišyti didmenininkams.Mes tikimės bendradarbiauti su jumis.

Žymos: diržas moteris, paplūdimio, maudymosi kostiumėlį viršuje, karvė spausdinti sexy, bikini flamingo, paplūdimio drabužiai, medvilnės tankini, tanga moterims, apačioje maudymosi kostiumėlį, už maudymosi kostiumėliai moterims.

Charakteristikos

Modelio Tipas Kietas
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Prekės Pavadinimas OZIYU
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Spandex/Nailonas
spalva juoda, raudona, kava, balta
maudymosi kostiumėliai stilių
Dydis S,M, L,

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Įžūlus Brazilijos Bikini Bottom su Ruched Atgal/ Scrunch užpakalis Micro bikini dugnų Diržas-Lined-Ruched - Aukštos Kokybės maudymosi Kostiumėliai

Įžūlus Brazilijos Bikini Bottom su Ruched Atgal/ Scrunch užpakalis Micro bikini dugnų Diržas-Lined-Ruched - Aukštos Kokybės maudymosi Kostiumėliai

Panašūs produktai: