Medžio Deursticker 3D Žalia Tapybos Vaizdo Pratęsimo Durų Lipdukas Freskos Autocollants de porte Kambarį Namų Dekoro Deurposter

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€4.34

-29%

€6.19

Dalintis

Apie prekę

Numatytasis Dydis/Pasirinktinis Dydis

1. Gaminio Dydis: Dydis: A: 77cm*200cm/30.31 colių*78.74 colių(1set=2vnt*38.5 cm*200cm) Dydis B: 85cm*215cm/33.46 colių*84.65 colių(1set=2vnt*42.5 cm*215cm) Dydis C: 90cm*200cm/35.43 colių*78.74 colių(1set=2vnt*45cm*200cm) D Dydis: 95cm*215cm/37.40 colių*84.65 colių(1set=2vnt*47.5 cm*215cm)

Pastaba:

a) įsipareigojimų Neįvykdymo dviejų dalių pakuotėje: Dėl tarptautinių gabenimo apribojimus, lipnios etiketės, perpjauti į dvi dalis.Jums reikia sujungti juos patys.b) Pritaikyti paslaugos: Mes galime pateikti individualų dydį paslauga, jei jums reikia kitų dydžių, susisiekite su savo paslaugų teikėju, kad.c) dydis individualų durų lipdukas neviršija 120cm

Visai Gabalas Paketas

Siekiant išvengti lenkimo ir žalos logistikos proceso, mūsų parduotuvėje numatytąsias į du gabalus.Tačiau kai kurie vartotojai pranešė, kad ji nebuvo įdiegta, gerai, kai kuriais atvejais.Todėl, jei norite , mes teikiame visas gabalas durų lipduką, kuris yra labai lengva įdiegti.Jei jums reikia, jūs galite jį užsisakyti, atlikite šiuos veiksmus, arba susisiekti su mūsų paslaugų teikėjo pagalbos.a.Pridėti šabloną, kurį norite pirkinių krepšelį b.Susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo pakeisti kainą c.Tada užsakymą.Visą durų lipdukas yra apsaugotas kartono vamzdžių.Prašome suprasti, kad kadangi tai yra ilgas paketą, tai užima daug laiko.

Medžiagos ir Detalės

Tikimės, kad suprasti: 1. Visi produktai yra išmatuotas rankiniu būdu, prašome suprasti, kad tolerancija 1-3cm yra leidžiama 2. Dėl skirtingos ekrano didinimo ir fotografavimo šviesos, kai chromatines aberacijas negali būti vengiama.Prašome kreiptis į tikrasis produktas spalvos.

Patarimai

Jei jūs perkate iš trijų dalių arba daugiau, gausite 5% nuolaidą.Keturvalakiai.lt pasikeis kaina automatiškai, kai jūsų užsakymą.Jei turite klausimų, prašome susisiekti su mumis.

Pristatymas

Greitas ir saugus pristatymas yra labai svarbus.Todėl mes naudojame Keturvalakiai.lt Standartinis Pristatymas ar Keturvalakiai.lt Saver Shipping", kuri garantuoja Keturvalakiai.lt. 1. Mes ne naudoti ekonomikos pristatymas į laivą iš visų tvarka.Todėl, kad mūsų kainos yra šiek tiek brangesnis nei kiti pardavėjai.Tačiau manome, kad ji yra verta. 2. Siunčiame visus kad per 48 valandas paprastai.Tačiau kartais tai užtrunka daugiau dienų, nes akcijų.Tačiau visi jie bus išsiųsti per 5 dienas.

Suitalble Paviršiaus

1. Sklandžiai tapybos sienos 2. Sklandžiai medinių paviršių 3. Lygaus metalo paviršiaus 4. Sklandžiai keraminių plytelių paviršiaus, ebs Patarimas: atkreipkite švarios vietos, kurią norite klijuoti, ir klijuokite lipduką ant jo.Tiesiog žievelės ir klijuoti, jei jūs padarote klaidą, galite žievelės jį išjungti ir klijuoti iš naujo.Karšto oro džiovintuvas padės jums pašalinti jį iš sieninio lengviau.Jeigu turite kokių nors questio metu įdiegti, prašome susisiekti su mūsų pagalbos.

Žymos: durų kamščiu už, stiker sienos, adesivos parede, polestar lipdukas 3d, žalia suknelė, knyga sticers, durų lipdukai eh, 3d durų lipdukas, 3d durų apmušalus, durų apmušalus paprasta.

Charakteristikos

Nulupkite ir klijuoti apmušalus Vinilos para puertas
Kostiumas Cosas de Casa Para el Hogar y Decoracion
Paketas Pastaba Mes taip pat gali suteikti visą gabalas, jei jūs mokate už papildomą mokestį.
Papel de parede adesivo para 3d salė Pegatina puerta
Funkcija "PASIDARYK pats" Lipni
3d tapete 3d wandtapete 3d durų lipdukas
Dydis 77*200cm, 85*215cm, 90*200cm, 95*215m
Sienos Konstrukcija Deursticker
Deco maison moderne Autocollant de porte
Pakuotės Inlude 2 vnt/komplektas (Durų lipdukas buvo cutt į 2 gabalus)
Spinta Renovacija Gyvenimo Vandeniui
Temos Kraštovaizdžio
Medžiaga PVC
Stilius Medienos Grūdų, Geometrinis, Gėlių
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Retro Medienos Lipdukai Durų
Deur lipdukas Deurposter

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Medžio Deursticker 3D Žalia Tapybos Vaizdo Pratęsimo Durų Lipdukas Freskos Autocollants de porte Kambarį Namų Dekoro Deurposter

Medžio Deursticker 3D Žalia Tapybos Vaizdo Pratęsimo Durų Lipdukas Freskos Autocollants de porte Kambarį Namų Dekoro Deurposter

Panašūs produktai: