SAUSOJE GERAI Nedelsiant Sekso Produktai Ankstyvos Ejakuliacija Delay Spray Vyrų Varpos Pratęsti Sekso Ilgalaikis Prezervatyvai Servetėlės Trial Pack

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€8.25

-50%

€16.50

Dalintis

Apie prekę

Ar jūs ieškote aukštos kokybės lytinį gyvenimą?Ar jaučiatės bejėgiai apie savo lytinį gyvenimą?Išbandžiau daug būdų, tačiau vis dar negali patenkinti jo?Nori ilgiau parodyti savo galia?

1 žingsnis > pakratykite buteliuką prieš vengia ingredientai nuskendo.

Step2 > Taikomi blizgesys ir karūna griovelio.Taikomos 3 ar daugiau purškalai, tačiau ne daugiau kaip 5 - galite eksperimentuoti su kiek purškalai yra perfect for you.

Step3 > Rub jį į mažą migdolo dydžio apskritimą, maždaug 3 minutes.Pabandykite ne rub tai visur - Mes norime likti tikslingas ji pasireiškia iki nervų galūnės.

Step4 > R ub varpos su vėlavimo servetėlės, kol jis sausas.

Step5 > Būti atsipalaiduoti ir palaukti apie 30 minučių, kol visiškai susigeria į odą.

Step6> Dėvėti ilgalaikį prezervatyvą mėgautis momentinis malonumas.

Įspėjimas:

1. Švarus varpos prieš naudojant, siekiant išvengti alergijos, kurį sukelia bakterinė infekcija.

2. Laikyti vėsioje ir sausoje vietoje, atokiai nuo tiesioginių saulės spindulių.

3. Mixedly naudoti su kitų prekinių ženklų NĖRA siūloma.

4. Vengti kontakto su akimis.Nenaudokite šio produkto, jei jūs arba jūsų partneris yra alergija (jautrus) vietinių anestetikų ir kitų išvardytų sudedamųjų dalių.Nenaudokite ant pažeistos ar odos uždegimas.Q&A 1> Kaip Sekso Jaustis Po Naudojate?

Nesijaudinkite.Jūs vis dar jausti malonumą, susijęs su seksualinės stimuliacijos.DRYWELL sekso delay spray veikia mažina nervų jautrumą.Tai reiškia, kad jums ilgiau ir vis dar jaučiu, intymus fizinius pojūčius, įskaitant paliesti ir stiprina susijaudinimą.

2> Tai Tinka Oralinis Seksas?

DRYWELL Sekso Delay Spray yra pagamintas iš vėlavimo ekstraktai iš augalų ir gyvūnų.Purškalo sudėtyje nėra alkoholio ir jokių spermicidu.Tai visiškai saugi ir tinka oraliniam seksui.Švelnios formulės, DRYWELL purškimo neturi priklausomybės, nr. stimuliuoja neuronų ir jokio šalutinio poveikio.

3> Kaip Ilgai Tai Bus Man Paskutinis?

Kiekvienas yra skirtingas.Bet pabandykite 3 purškalai pradėti.Jei jūs neturite paskutinį kartą taip ilgai, kaip norite, išbandyti papildomas purškimo kitą kartą ir ne didesni kaip 5 purškalai iš viso.

4> Bus Varpos Būti Nutirpęs Po Naudojate?

DRYWELL delay spray sudėtyje nėra Lidokaino, kuris sukelia tirpimas, todėl jis leidžia jums ilgiau lovoje suteikti maksimaliai pojūčius.

5> Tai Naudinga Išgydyti Ankstyvos Ejakuliacija, Impotencija Ar Seksualinės?

Seksualinės impotencija yra erekcijos disfunkcija.Ir ankstyvos ejakuliacija yra dėl didelio jautrumo varpos.DRYWELL delay spray padeda prailginti ejakuliaciją.

Žymos: latekso sekso kostiumas, mano sekso žaislai, moto tyrimas, taisyklė nedelsiant, ankstyvos ejacul, sekso žaislas, afrodiziakas medaus, varpos sekso spray, delay vyrams spray, gaidys.

Charakteristikos

žmonės Vyras
Dydis 10ML
Šalutinis poveikis Jokio Šalutinio Poveikio
Prašymas Seksas, Analinis Seksas, Oralinis Seksas
Medžiaga Gryno Vandens, Epimedium Ekstraktai, Maca Ekstraktai, C040, Glycerin
Nepadori Nuotrauka No
Tinkamumo Laikas 3 metai
Modelio Numeris delay spray
Seksualinio Pobūdžio No
Function1 Užkirsti Kelią Priešlaikinis Ejakuliacija
Function2 Didinti Našumą
Prekės Pavadinimas Sausoje gerai
Kilmės KN(Kilmės)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

SAUSOJE GERAI Nedelsiant Sekso Produktai Ankstyvos Ejakuliacija Delay Spray Vyrų Varpos Pratęsti Sekso Ilgalaikis Prezervatyvai Servetėlės Trial Pack

SAUSOJE GERAI Nedelsiant Sekso Produktai Ankstyvos Ejakuliacija Delay Spray Vyrų Varpos Pratęsti Sekso Ilgalaikis Prezervatyvai Servetėlės Trial Pack

Panašūs produktai: