Vandeniui atsparus Nailono Mėtyti Kojų, Maišas Vyrų Juosmens Fanny Pack Klubo Mažas Messenger Peties Dizaineris Motociklo Rider, universalūs Krepšiai

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€14.53

-30%

€21.05

Dalintis

Apie prekę

Aprašymas:

Stilius: Juosmens Pack/Messenger/Kojos Maišo Medžiaga: Vandeniui Atsparus Nailono(Aukštos Kokybės);

Spalva: Juoda;

Dydis: Apie 15 cm(W)*6cm(D)*29cm H)(5.9*2.4*11.4");

Diržas per petį(Reguliuojamas): 125cm(49.2");

Liemens Apimtis: ≤140cm(55.1");

Kojos Perimetras: ≤72cm(28.3"); Pastaba: Pagal instrukcija matavimo, ten gal 1-2cm skirtumas, prašome būkite atsargūs pirkti!Pastaba: apšvietimo ir ekranai gali sukelti spalvos skirtumas, nuoširdžiai tikiuosi, kad jūs galite suprasti!

Daugiau Nuotraukų

Pastaba: apšvietimas, rodo ir kiti veiksniai gali sukelti spalvos skirtumas, nuoširdžiai tikiuosi, kad jūs galite suprasti!Pastaba: apšvietimas, rodo ir kiti veiksniai gali sukelti spalvos skirtumas!

Pristatymas

Mes Laivas visame Pasaulyje (Išskyrus atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO).

Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

Visi daiktai bus išsiųsti per 3 dienas, gavus apmokėjimą.

Pristatymo laikas priklauso nuo Krovinio Vežėjas, Muitinės ir Po Išsiuntimo, paskirties ir kitų veiksnių.Dauguma pakuočių galėtų būti gauta 20 darbo dienų (4 sav.)

Mokėjimo Mūsų pirkėjo apsaugos apsaugo tik mokėjimo būdus AliExprss.Jokių pardavimo mokesčių reikalingas, Mes atsiųsime visi elementai, pažymėti kaip "DOVANA' , 90% šalies leisti piliečiui gauti dovanų ne mokestis.Grįžti, Jei Prekė yra nekokybiška ar ne darbo dėl atvykimo, prašome pranešti apie prekę mums per 7 dienas nuo gavimo brokuotą produktą.Grąžinama prekė turi būti nauja, unworn ir į savo pradinę būklę.

Prašome atidžiai repack elementą.Straipsniai grįžo bus išbandyti (patikrinti ir, jei rasite defektų, pirkėjas bus išsiųsti naują pakaitinį iš karto.

Jei prekės nėra rasti sugedęs, prekės bus išsiųstas atgal į pirkėjo, ne pirkėjo sąskaita.Pirkėjas yra atsakingas už Visos Grąžinimo Siuntimo ir pristatymo Mokesčiai.Atsiliepimus Prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių.Mes bus daryti tą patį grįžti.Jūsų teigiamus atsiliepimus įkvėps mus ir toliau teikti klientams geresnes paslaugas.Pastaba: Mes visada darome viską, kad teikti geriausias paslaugas ir patikimus produktus už kiekvienam klientui.Jei nesate patenkinti jūsų pirkinių patirties,prašome susisiekti su mumis, norėdami išspręsti problemą, prieš išvykdamas "neigiamų atsiliepimų" arba "Neutralus"atsiliepimai".Atsiliepimai bus palikta automatiškai po to, kai gausime jūsų atsiliepimų.Susisiekti su mumis Bet kuriuo metu mes esame pasirengę jums padėti bet kokius klausimus ar problemas.

Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis iš anksto, neskubėkite palikti Neigiamą atsiliepimą arba Neutralų atsiliepimą.Mes stengiamės padėti jums išspręsti visus klausimus ir mes įsipareigojame savo 100% klientų pasitenkinimo.

Mes jums atsakyti jūsų eBay pranešimai per 1 darbo dienas; Mūsų Verslo laikas: pirmadienis-penktadienis 8:30-17:30, UTC/GMT +8 valandos.

Žymos: aotian krepšys, armijos camo audinys, iPinee, šilko vaškas, krepšys, mažas, krepšys rankena pearl, fein ir cici, Remiel, garsaus dizainerio prekių maišeliai moterų odos rankinės longchamp, black furry.

Charakteristikos

Formos Dėžutė
Modelio Tipas Kietas
Stilius derliaus
Medžiagos Sudėtis vandeniui atsparus nailonas
spalva juoda
Dirželis Lašas 29
Elemento Ilgio 15
Elemento Tipas Juosmens Paketai
Multi-Purpose Žvejybos Reikmenys/Ląstelių Ir (Arba) Mobilųjį Telefoną/Cigaretės/Raktas/Bylos/Piniginės/Pinigų Maišas
Lytis VYRAI
Pagrindinė Medžiaga Nailonas
Tinkama Proga Taktinis/Karinis/Assault/Travel/Žygiai/Žvejybos/Ride Krepšys
Prekės Pavadinimas aolailudi

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Vandeniui atsparus Nailono Mėtyti Kojų, Maišas Vyrų Juosmens Fanny Pack Klubo Mažas Messenger Peties Dizaineris Motociklo Rider, universalūs Krepšiai

Vandeniui atsparus Nailono Mėtyti Kojų, Maišas Vyrų Juosmens Fanny Pack Klubo Mažas Messenger Peties Dizaineris Motociklo Rider, universalūs Krepšiai

Panašūs produktai: