WiFi Smart Šviesos Sienos Jungiklis, kištukinis Lizdas paspauskite Mygtuką "Smart Gyvenimo Tuya Belaidžio Nuotolinio Valdymo Dirbti su Alexa "Google" pradinis DE, ES, UK JT

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€4.78

-41%

€8.24

Dalintis

Apie prekę

Pastaba:Laisvai rungtynės su 1 Gauja jungiklis arba lizdas pasirinktinai,kartu su one1/ 2/3 Gauja sieninės įdiegti į savo poreikį.

1/2/3 Gauja WiFi Smart Mygtukas Jungiklis kištukinis Lizdas DE, ES, UK JT Nuimamas Horizontalus Smart Gyvenimo Tuya Dirbti su Alexa "Google" pradinis

Pagal MoesHouse

Produkto Savybės:

1.WiFi Naujas Update "PASIDARYK pats" Mygtukas Jungiklis su Lizdas: Nuimamas ir nuimamas nuo sienos plokštė su 1/2/3Gang jungiklis ir lizdas neprivaloma,nurodant savo protingo namo su daug patogiau ir rinktis tik vieną sieną plokštės.Lengvai pakeisti originalaus jungiklio arba kištukinis lizdas su viena jums labiau patinka ir ne daugiau reikia pirkti kitą sieną plokštės.Tik viena siena plokštė yra pakankamai 1/2/3 Gauja jungiklis ir lizdas.Laisvai surinkti ir suderinti bet kokius du ar tris vienos sienos plokštės taip, kaip jums patinka.Mėgautis "PASIDARYK pats" funkcija, kaip daug, kaip jūs galite.

2. Valdymas iš bet Kur : naujas smart mygtukas jungiklis su kištukinių dirba su Protingas Gyvenimas/Tuya smart app, kuri padeda jums prijungti jūsų pažangus jungiklis ir lizdas vienoje sienų plokštės prie savo namų 2.4 GHz "Wi-Fi".Galite nuotoliniu būdu kontroliuoti bet kurį iš šių jungiklius ar kištukinius lizdus iš bet kur, kur jūs norite su viena pp.

3. Laikmatis ir Planavimas: savo Ruožtu prijungti prietaisai įjungti ir išjungti per paskirtą laiką.Tvarkaraštis kambarį šviesos įjungti ryte arba planuoti savo vaikams " žibintas išjunkite, leiskite jiems žinoti, tai prieš miegą savo poreikį.Įdiegti ir protingai set laikmatis už dvi viena siena, plokštelės atskirai.

4. "Hands-free Valdymas Balsu : smart mygtukas jungiklis, taip pat lizdą, kuris yra suderinamas su Alexa, Google Namuose palaikomi įrenginiai lengvai balsu.Nemokamai savo rankas, bet kuriuo metu jums reikia ir lengvai juos kontroliuoti įvairių komandų nustatyti iš anksto.

5. Kontroliuoti su viena programa: Smart Gyvenimas/Tuya smart app dirba su daug protingo namo įrenginius, leidžia lengvai kontroliuoti jūsų namuose iš bet kurio "Android" arba " iOS " įrenginio.Ne Stebulės Reikia .Ir net mėgautis prietaiso dalis funkciją savo šeimos narius, kontroliuoti visus jungiklius kartu.

Parametras:

WiFi Jungiklis

Darbinė Įtampa:AC 110-240 V(50/60Hz)

Normalus Keliamoji Galia: ≤ 800 W

O utput:1 0 A(Maks.)

M aximum kriaušių galia: 1100 W

W ireless Protokolas:WiFi 2.4 GHz

Bevielio ryšio standartas:IEEE802.11.b/g/n

PROGRAMA :Smart Gyvenimas/Tuya

Balso Kontrolė :Alexa/ "Google" Pradinis

WiFi Lizdas(DE UK JT)

Darbinė Įtampa:AC 110-240 V(50/60Hz)

Normalus Keliamoji Galia: ≤ 3000W

O utput:16A(Maks.)

M aximum kriaušių galia:3600W

W ireless Protokolas:WiFi 2.4 GHz

Bevielio ryšio standartas:IEEE802.11.b/g/n

PROGRAMA :Smart Gyvenimas/Tuya

Balso Kontrolė :Alexa/ "Google" Pradinis

Q&A:

1.Q:Yra stebulės reikia prisijungti switch&socket?

A:Ne,nėra būtinybės centru.

2.Q:Ar jis veiks su "Google" Namuose?

A:Taip,tai yra taip pat suderinama su Alexa lengvas valdymas balsu.

3.Q:ar galiu pakeisti ir įrengti du lizdai ar dviem jungikliais kartu?

A:žinoma, jūs galite,ES pereiti ir ES lizdas gali pasidalinti pačios sienos plokštė,todėl jūs galite įdiegti dviejų lizdų ar dviem jungikliais be vienos sienos plokštės pačiu metu,1/2/3 Gauja pasirinktinai įjungti.

4.Q:ar galiu prijungti jį prie mano 5G wifi tinklo?

A:Ne,mūsų pažangus jungiklis gali dirbti tik su 2.4 GHz wifi protokolą.

5.Q:ar reikia kontroliuoti du atskirai?

A:Taip,jums reikia padaryti nepriklausomas ir atskiras parametrus du viename sienų plokštės,tačiau juos kontroliuoti viename App.

Žymos: pereiti tuya, led rf, namų smart, juoda mados kaukė moteris, perjunkite wi-fi, vielos sienos jungiklis, Keturvalakiai.lt suknelė, lipdukas uk, tuya dimeris plug, durų tuya smart.

Charakteristikos

Balso kontrolė alexa/ "google" pradinis
Galia 10A(Max) / 16A(Maks.)
Didžiausias kriaušių galia 1100W / 3600W
App Smart gyvenimas/Tuya
Medžiaga Plastikiniai
Prekės Pavadinimas MoesHouse
Belaidžio tinklo standartas IEEE802.11.b/g/n
Belaidžio Ryšio Protokolas Wifi 2.4 GHz
Jungiklio Tipas Mygtukas Jungiklis
Sertifikavimo ce
Darbinė Įtampa AC 110-240 V(50/60Hz)
Garantija 2 Metai
Dabartinis 10A
Normalios Apkrovos Galia Mažiau nei arba lygus 800W / 3000W

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

WiFi Smart Šviesos Sienos Jungiklis, kištukinis Lizdas paspauskite Mygtuką

WiFi Smart Šviesos Sienos Jungiklis, kištukinis Lizdas paspauskite Mygtuką "Smart Gyvenimo Tuya Belaidžio Nuotolinio Valdymo Dirbti su Alexa "Google" pradinis DE, ES, UK JT

Panašūs produktai: