Yanzeo C2000 Laidinio 1D/2D QR Lazerinis brūkšninių kodų Skaitytuvas Delninis Skaitytuvas Kodas - Skaitytojas POS Sistemos Atsargų Garantija 12 Mėnesių

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€23.12

Dalintis

Apie prekę

Kiekvienas daiktas yra griežtai patikrintas prieš laivybos Lengva nustatyti: Plug & Play; nereikia vairuotojo; ABS+PC medžiaga: Patvarus & Praktinę Paramą "Windows XP"/ 7 / 8 / 10 Sistema lazerinės Optikos; 2D SKENAVIMAS: UPC-A,UPC-E,EAN - 8, EAN-13,Code 39,Code 93,Code 32,Code39 (ASCII),industrial 2 of 5,Interleave 2 of 5,Matrix 2 of 5,NW7,Code 128,UCC/ EAN128,USD-8, MSI/ Plessey, UK/ Plessey, UCC/ EAN128, SJ1 DataBar,pašto kodas 2D SKENAVIMAS: DataMatrix(ECC200),QR Kodas,PDF417.

Pakuotė:

1x USB Barcode Scanner

1x USB Laidas

1x Vartotojo Instrukcija Grįžti & Grąžinimo Garantija politika:

(1) geriausias jūsų apsipirkimas mūsų parduotuvėje ir taupyti savo laiką .Prašome spausti "Grįžti šis punktas" išskyrus tai, kad jums tiesiog nereikia, bet daugiau.Prašome spausti "Susisiekti su pardavėju" per Keturvalakiai.lt Pranešimų(saugoma Keturvalakiai.lt),kuri yra greičiausias būdas išspręsti bet kokią problemą už jus.Jūs gausite pakeisti arba grąžinti pinigus per bendravimą tarp mūsų.

(2)Mes visiškai garantuoti Klientams pasinaudoti per 14 darbo dienų, jeigu prekės DOA (žala, dėl atvykimo), ir prašome susisiekti su mumis per 30 dienų nuo pristatymo datos keitimo ar grąžinimo.Nereikia grįžti, tiesiog susisiekite su mumis.

(3) Dėl gedimų produktus pagal garantiniu laikotarpiu, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo Pranešimu.Endoprotezai bus siunčiami vieną kartą po to, kai mes visiškai komunikacijos.Nereikia grįžti originalų po to, kai mes visiškai komunikacijos.

(4) pirkėjas turi pareigą bendradarbiauti su pardavėjo patikrinti, ar sugedusį elementą.Jei norite sugrįžti, prašome patikrinkite, jei elementas neveikia, arba tu tiesiog to nereikia, bet daugiau.Jei elementas sugedęs arba nėra darbo,nėra reikalo grįžti.

(5) Visi NE-Pardavėjas Klaidą grįžta grąžinamosios išmokos, taikomos 20% iš naujo gyvūnų laikymo mokestį ir pirkėjas turėtų mokėti grąžinimo, laivybos mokestis ir rankena mokestis.(Pavyzdžiui,jums atnešė negerai prekės arba panaikinti, kad po prekės buvo vežamos).

(7) Visos grąžinimo produktai turėtų būti originalioje pakuotėje su visais priedais įtraukti.

(8)Visų brūkšninių kodų skaitytuvai Yanzeo turės garantija 12 mėnesių Atsiliepimus & išsamios Pardavėjo Reitingas

Mes esame atsakingi įmonės, tik siekti 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų ir bus stengiamės pasiūlyti geriausią aptarnavimą mūsų pirkėjas.Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį, arba atidaryti bet kokį ginčą, ir prašome pateikti mums 3 darbo dienas išspręsti ginčo jūsų pasitenkinimą.

Reikia daugiau, prašome susisiekti su mumis.Bus suteikti geriausias kainos ir kokybės.Mes esame gamintojas ir ieško agentų iš įvairių pasaulio šalių.OEM užsakymus ir pasaulio bendradarbiavimas yra.

Žymos: 2d skaitytuvas "android", tms320, Inventorizacijos Skaitytuvas, pda skaitytuvas, dni skaitytuvas, 3d skeneris, 2d brūkšninių kodų skaitytuvas, usb, Barcod Skaitytuvas, kodas iptv, brūkšninio kodo skaitytuvas bevielis.

Charakteristikos

Nuskaitymo Plotis A4
Optinė Rezoliucija 600 dpi nuo
Spalvos Gylis 32 Bitų
Skenavimo Šviesos Šaltinis Lazerio Šviesa
Sertifikavimo CE
Naujovė Naujas
Nuskaitymo Greitis 200 nuskaito/sekundę
Modelio Numeris c2000
Skenavimo Elementas Tipas lazerinis
Prekės Pavadinimas Yanzeo
Tipas Brūkšninių Kodų Skaitytuvas
Kilmės KN(Kilmės)
Produkto Tipas Brūkšninio Kodo Skaitytuvas
Sąsajos Tipas USB

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Yanzeo C2000 Laidinio 1D/2D QR Lazerinis brūkšninių kodų Skaitytuvas Delninis Skaitytuvas Kodas - Skaitytojas POS Sistemos Atsargų Garantija 12 Mėnesių

Yanzeo C2000 Laidinio 1D/2D QR Lazerinis brūkšninių kodų Skaitytuvas Delninis Skaitytuvas Kodas - Skaitytojas POS Sistemos Atsargų Garantija 12 Mėnesių

Panašūs produktai: