Deguonies Slėgio Reguliatorius O2 Slėgio Reduktoriaus Gabaritas Srauto Matuoklis Daviklis Dujų Reguliatorius G5/8

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€18.94

-17%

€22.82

Dalintis

Apie prekę

Srauto Matuoklis Absorberio Plūduro Tipo Inhalator Slėgio Daviklis Slėgio Mažinimo Vožtuvas, Pakėlėjas G5/8

Savybės:

Slėgio mažinimo vožtuvas: tema slėgio mažinimo vožtuvas, pagamintas iš žalvario, didelis kietumas, atsparumas dilimui, korozijai, geriau sandarinimo saugos.

Bauda slėgio matuoklis: slėgio matuoklis yra pagamintas iš aukštos kokybės stiklo, storio ir anti-rudenį dizainas, aišku, masto ir didelio jautrumo.

Dujų filtras: dvigubos apsaugos, daugiau energijos, ekonomiškiau ir saugiau naudoti; Precizinis mechaninis apdirbimas yra naudojama siekiant užtikrinti apdirbimo tikslumas kiekvieną dalį.

Po specialaus gydymo, tai nėra lengva, rūdžių, ilgas tarnavimo laikas ir ilgalaikio,Kompaktiškas struktūra: aukšto slėgio išskleidimo priima stūmoklinio tipo išskleidimo struktūra, kurioje yra mažas kiekis ir ilgas tarnavimo laikas;

Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, kurios yra stiprus ir tvirtas,Taikomos: šeimos ligoninėse, energijos taupymo, didelio stiprumo ir patvarumo, mažas ir patogus, tiek vidaus, tiek išorės.

Banga butelis: Nuimamas ir plaunamas, daugiau higienos.Vidinis filtras, siekiant užkirsti kelią priemaišų patekti

Specifikacija:

Produkto Pavadinimas: Deguonies inhaliatoriumi

Medžiagos: cinko lydinys, sklendės korpusas

Sriegis: G 5/8"

Paketų sąrašo:

1 * Deguonies Slėgio Reguliatorius

1 * Nosies deguonies vamzdelis

Dažnai užduodami KLAUSIMAI: 1.Ar yra koks nors sekimo Numerį mano prekę?Taip, mes laivas kas, kad su savo Sekimo Numerį, ir jūs galite peržiūrėti siunta staus atitinkamoje interneto svetainėje. 2. Produkto pat kaip nuotraukos?Taip, visos nuotraukos yra realios.Mes paėmė šias nuotraukas pagal save. 3. Kuris dydis tinka man?Mes siūlome jums pažvelgti į mūsų dydžio pasiūlymas emiau ir mūsų produkto dydžio diagramos, jei esate normalus skaičius.jei turite specialią paveikslas, prašome susisiekti su mumis ( pasakykite mums savo ūgį ir svorį, krūtinės, juosmens, klubo dydžio ). 4. Aš esu perpardavinėtojas,norėčiau pirkti daug vienetų, savo daiktą, kokia didmeninė kaina?Labas,ačiū už jūsų užklausą, jei norite pirkti didelio kiekio, prašome siųsti laišką į mus, mes suteikiame jums geriausią kainos, ačiū!

Žymos: co2 reguliatoriaus jungtis, deguonies daviklis, dujų manometru, deguonies slėgio reguliatorius, deguonies reguliatorius, deguonies matuoklis, min. vandens slėgio reguliatorius, slėgio matuokliai, dujų, vyrai slėgio daviklis, azoto slėgio reguliatorius.

Charakteristikos

Maks. Matavimo Diapazonas 200 VSI & Aukščiau
Modelio Numeris X7YF9FF100722
Prekės Pavadinimas OOTDTY
Kilmės KN(Kilmės)
Ciferblato Skersmuo 2 - 3.9 Colių
Sertifikavimo NĖRA
Ekrano Tipas ANALOGAS

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Deguonies Slėgio Reguliatorius O2 Slėgio Reduktoriaus Gabaritas Srauto Matuoklis Daviklis Dujų Reguliatorius G5/8

Deguonies Slėgio Reguliatorius O2 Slėgio Reduktoriaus Gabaritas Srauto Matuoklis Daviklis Dujų Reguliatorius G5/8

Panašūs produktai: