Gamtos Bacopa Monniera Ekstraktas 20:1

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€12.58

-18%

€15.53

Dalintis

Apie prekę

MŪSŲ ĮSIPAREIGOJIMAS IŠSKIRTINĖS KOKYBĖS žolelių Pasaulyje, mes sukurti aukštos kokybės produktus naudojant puikus balansas latesttechnologies, ir gryniausia maistines medžiagas gamta turi pasiūlyti.Mūsų misija yra pagerinti gyvenimą tų, kurie pasitiki mūsų aukštos kokybės papildai, stiprinti jų sveikatą.Vientisumą ir kokybę, valdyti viską, ką mes darome, ir mūsų įsipareigojimas, mūsų klientai yra gaminti aukščiausios kokybės maisto papildų be priemoka kaina tag.

Produkto Aprašymas

Bacopa Monnieri Ekstraktas buvo naudojamas šimtmečius, Ajurvedos medicinoje, atskirai arba kartu su kitomis žolelėmis, kaip atminties ir mokymosi stipriklis, raminanti, ir anti-epilepsijos.Bacopa monnieri Ekstraktas yra veiklos sudedamoji dalis Bacopasides, kurios turi gerą poveikį, raminamųjų, anti-epilepsijos, ir parodyta atminties didinantis poveikis ir turi potencialą saugiai padidinti pažinimo rezultatų senėjimo.

Specifikacijos Produkto Pavadinimas:Bacopa Monniera Ekstraktas 20:1 lotyniškas Pavadinimas : Bacopa monnieri (L.) Wettst..Veikliosios medžiagos:Bacopa Monniera Ekstraktas 20:1 Shlf-gyvenimo:2years

Pagrindinės Funkcijos

1. Bacopa Monnieri Ekstraktas gerina intelektą, sąmonę, ir proto aštrumas. 2. Bacopa Monnieri Ekstraktas ramina protą ir skatina atsipalaiduoti - Padidina baltymų sintezę ir veikla smegenų ląstelės. 3. Bacopa Monnieri Ekstraktas gerina atmintį, psichikos aiškumo ir ilgaamžiškumą. 4. Bacopa Monnieri Ekstraktas yra tradicinis gydymas epilepsija ir astma.Bacopa Monnieri Ekstraktas turi antioksidacinių savybių, mažina oksidacijos riebalus kraujyje.

Bacopa monnieri (L.) Wettst.

Žymos: bacopa monnier, skrandžio, attent, tabletes miego, žolė, įgyti raumenų, kanapių arbata, prostatos, biloba, melatoninas.

Charakteristikos

Tipas Liekninamasis Kremas
Elemento Tipas Svorio Kremai

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Gamtos Bacopa Monniera Ekstraktas 20:1

Gamtos Bacopa Monniera Ekstraktas 20:1

Panašūs produktai: