3inch 54W LED Darbo Šviesos Vandeniui atsparus Dulkėms priekinis žibintas, Skirtų visureigių Sunkvežimių, Autobusų Valtis Priešrūkinis Žibintas Automobilio LED Automobilio Vietoje Šviesos

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€4.02

-27%

€5.58

Dalintis

Apie prekę

Savybės:

1. Tvirta Konstrukcija: Dėl aukštos kokybės aliuminio korpusas ir juodos spalvos dažais, nerūdijančio plieno, reguliuojamas kronšteinas ir IP67 atsparus vandeniui ir anti-drop objektyvo, kad darbą šviesa yra tvirtas ir gali atlaikyti bet kokį atšiauriomis sąlygomis.Ji turi puikią atsparus vandeniui, dulkėms, atsparus smūgiams ir antikorozinės veiklos ekstremaliomis oro sąlygomis.

2. DC 9V-30 V Darbinė Įtampa Diapazonas: Jis tinka įvairių tipų sunkvežimiai, visureigiai, 4x4 džipų, Visureigių, kasybos, valtys, žemės ūkio ir sunkiųjų įrangos ir kt.

3. 18 LED Šviesos Juosta Žetonų: 3* 4in aikštėje LED šviesos juosta naudoja pažangiausias 18 LED lustai teikti 2800LM, 6000k itin didelio ryškumo balta šviesa, ir jos ryškumas gerokai viršija 6 žetonų, 9chips panašūs produktai.Jis leidžia jums aiškiai matyti, kairės ir dešinės, bet kuriuo metu.

4. IP67 atsparus Vandeniui: LED šviesos juosta priima vandeniui, lieto aliuminio karkaso ir advanced sandarinimo technologija, kuri visiškai išsprendžia daugumą lengva vandens patekimo problemas, su kuriomis susiduriama naudoti.Anti-rust ir anti-vibracijos funkcija apsaugo LED šviesos juosta nuo lietaus, vėjo ir smėlio.

5. Didelės Apšvietos: aikštėje led šviesos prožektorius turi ilgesnę apšvietimo atstumas ir platesnio regėjimo lauko, ir ji gali būti įdiegta ant buferio ar stogo, kaip tolimosios šviesos arba atbulinės eigos šviesos.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: aliuminio + LED

Spalvos temperatūra: 6000K

Galia: 54W

LED modelis: 3030

Skaičių Led: 18pcs

Įtampa: 9V-30 V

Šviesos srautas: 2800LM

Gyvenimas: 5000 val.

Atsparumas vandeniui: IP67

Darbinė temperatūra: -40℃-85℃

Naudojimas: automobilių/motociklų/off-road transporto priemonė/sunkvežimis/sunkvežimis/valtis

Pakavimo Sąrašas:

1 x LED Šviesos

• Visi daiktai bus išsiųsti per 2 darbo dienas po apmokėjimo ištrinamas.• Visi daiktai bus išsiųsti elektroniniu Paštu, kuri paprastai vyksta 15-35 dienų atvykti.• Tarptautinės laivybos ir reikalauja daugiau sudėtingų laivybos procedūras (pvz., abiejų šalių muitinės, tranzito stočių ir pan.), taip pat bus efektas daug veiksnių, pvz., atostogų, oro sąlygas ir pan., taigi ji tikriausiai užtrukti ilgiau laiko savo daiktus atvykti į galutinę paskirties vietą.Dėkojame už jūsų supratimą šiuo klausimu.• Importo muitų, pridėtinės vertės mokesčiai ir kiti mokesčiai, nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šalies Pristatymo Laikas(Naudojant Post Oro Paštu)

Apmokėjimas :

• Priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT, Banko pavedimu , QIWI Piniginės, WebMoney , Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.• Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas nuo nutarties• Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

• Klientų atsiliepimai yra labai svarbus mums.• Palikite 1 minutę susisiekti su mumis PRIEŠ išvykdamas blogų atsiliepimų, mes išspręsti problemą teigiamai ir daryti viską, ką galime, kad esate patenkintas• jei yra problema su jūsų pirkti.Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Mūsų darbo laikas :- 9:00-18:00 (GMT +8) pirmadienį-penktadienį - 8:30 iki 12:30 (GMT +8) SaturdayAnd mūsų tarnyba nedirba sekmadieniais ir valstybinių švenčių dienomis (Kinija)atsiprašome už pavėluotą atsakymą per holidaysOur Misijų:1. Eksportuoti aukštos kokybės prekės iš rytų konkurencingą kainą jums.2. Dirbti su klientais, siekiant sukurti savo verslą .3. Siekiant padidinti mūsų tarptautinės pirkėjo, pelningumą ir konkurencingumą.Grįžk greičiau, ir aplankyti mus dar kartą!

Žymos: 4x4, žibintas atv, atv lempos, lempa led, off road, led lauko, lli led potvynių šviesos, led darbo lempa, led pod, potvynių led.

Charakteristikos

Spindulio Kampas Potvynių
Spalvos Temperatūra 3000K
Patekimo Apsaugos ip68
Tipas Darbo Lemputė
darbinė temperatūra -40℃-85℃
Pozicija Vidurinis
Galia 54W
Išorės Bandymų, Sertifikavimo ce

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

3inch 54W LED Darbo Šviesos Vandeniui atsparus Dulkėms priekinis žibintas, Skirtų visureigių Sunkvežimių, Autobusų Valtis Priešrūkinis Žibintas Automobilio LED Automobilio Vietoje Šviesos

3inch 54W LED Darbo Šviesos Vandeniui atsparus Dulkėms priekinis žibintas, Skirtų visureigių Sunkvežimių, Autobusų Valtis Priešrūkinis Žibintas Automobilio LED Automobilio Vietoje Šviesos

Panašūs produktai: