WiFi IR Nuotolinis Valdymas, Smart Wifi Universalus Infraraudonųjų spindulių Tuya Smart Home Kontrolės TV Set-top Box, Veikia Su Amz Alexa, Google"

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€2.77

-38%

€4.53

Dalintis

Apie prekę

Aprašymas:

Ypatybė:

[IR Remote Control] -S08 įrašus infraraudonuosius signalus į TELEVIZORIŲ, oro kondicionierių ir set-top box, todėl viskas smart savo gyvenime per savo mobilųjį telefoną APP, nuotolinio valdymo pultas.

[APP Control] - Atsisiųskite PROGRAMĄ į savo telefoną ir kontroliuoti IR įrenginius namuose pagal 2.4 GHz WiFi tinklo.Palaiko iOS 8.0 ir virš ir "Android" 4.0 ir anksčiau išmanieji telefonai

[Voice Control] -Dirba su Alexa " ir "Google" pradinis Asistentas.Suteikti balso komandą, pasiekti savo namų apyvokos prietaisai, nereikia perjungti ir įjungti prietaisai rankiniu būdu.

[IR Mokymosi Funkcija] - Palaiko IR kodas gyvenimą (38K norma signalas tik).Universalus nuotolinio valdymo pultas gali būti naudojamas kontroliuoti elektros prietaisų per mokymosi funkcija.

[Easy Operation] - Tik galia dėl W30, įsitikinkite, kad jūsų telefonas yra prijungtas prie 2,4 GHz WiFi, atsisiųskite programą į savo telefoną ir atlikite accroding programos instrukcijas

Techniniai duomenys:

specifikacija:

Medžiaga: ABS

Dydis: Φ64.5 * 20mm

Svoris: 27g

LED Indikatorius: Mėlyna

Įėjimas: DC 5V / 1A

Centrinis Dažnis: 38 KHz

Infraraudonųjų spindulių Diapazonas: ≤ 8 metrų

WiFi Dažnis: 2.4 GHz

Darbinė temperatūra: 0 ° C - 50 ° C

Darbo drėgnumas: < 85% RH

Suderinama su "Android", 4.4 ar vėliau ir " iOS 8.0 arba naujesnė versija.

Veikia su "Amazon", Alexa, Google Asistentas.

Pakuotė:

1*infraraudonųjų SPINDULIŲ nuotolinio valdymo

1*USB kabelis

1*Naudotojo Vadovas

Žymos: aqara relay t1, ir wifi valdytojas, e welink, 70 colių tv, ir akis, ir nuotolinio valdymo wifi, smart tv box, Youpin, programuotojas alexa, 100 led tv.

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas choifoo
Modelio Numeris tuya
Maksimalus Greitis "PASIDARYK pats" Wi-fi", IR Nuotolinis Valdymas
Valstybės Surinkimo Ready-to-Go
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo NĖRA

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

WiFi IR Nuotolinis Valdymas, Smart Wifi Universalus Infraraudonųjų spindulių Tuya Smart Home Kontrolės TV Set-top Box, Veikia Su Amz Alexa, Google

WiFi IR Nuotolinis Valdymas, Smart Wifi Universalus Infraraudonųjų spindulių Tuya Smart Home Kontrolės TV Set-top Box, Veikia Su Amz Alexa, Google"

Panašūs produktai: