Metalo Kablio Tipo Virtuvės Sąrašą, Popierinių Rankšluosčių Laikiklį Stalčiuko Įvairenybės Organizatorius Namuose Saugojimo Priemonės Kabineto Spintoje Audinių Lentynos

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€3.27

-47%

€6.18

Dalintis

Apie prekę

Savybės ir Specifikacijos: Medžiagų: Geležies Spalvos: Balta, Mėlyna Dydis: (L)X(W)X(H) 24x4.5x7cm /9.45"x1.77"x2.76" Tinkamas Storis: 3cm /1.18" 1. Gali būti kabo spintoje pertvara plokštės arba per kabineto durų arba antgaliai pagal kabinetas.Puikiai tinka kabinti virtuvės sąrašą, popierius, skudurai, rankšluosčiai ir kt. 2. Naudojamas kartu su įprasta S kabliukai(nepridedami), gali tvarkyti šaukštas, šakutė, pirštinės ir kiti indai, virtuvės indai ir virtuvės įrankiai. 3. Geležies medžiagą apdoroti paviršius, dažų purkštuvu, nėra lengva rūdžių, geras guolis, patvarus. 4. Naudoti storis 3cm 5. Momentiniai montavimas, lengva demount, nr. įrankiai, grąžtai arba varžtus reikia.Pakuotė: 1 x Virtuvės sąrašą, Popierinių Rankšluosčių Laikiklis Pastaba: Prašome leisti nedideli nukrypimai dėl matavimo dėl rankinis matavimas.Dėl skirtingų gaminti partijų, produkto informaciją gali būti šiek tiek skiriasi.Dėl skirtingų monitorių ir skirtingų šviesos, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Prašome atsižvelgti į faktines dydžių rodomas sąrašo, kaip nuotraukos yra paprastai išsiplėtusios parodyti išsamiai.

· Priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

· Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

· Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

· 1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

· 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

· 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

· 4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

· 5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

· 6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

· 7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

· Pristatymo Laiką:

· 1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

· 2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

· 3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Keturvalakiai.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

· 4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

p.p1 {margin: 0.0 px 0.0 px 0.0 px 0.0 px; line-height: 22.0 px; font: 15.0 px 'Helvetica Neue'}

Žymos: tjar virtuvės saugojimo, edc klavišą anglies organizatorius, spa apatiniai, virtuvės skalbiniai saugojimas, baltos spalvos rankšluostį, organizatorius lentynos anglies, kokoso pluošto, saugojimo produktų virtuvė, auto automobilis organizatorius, jewlery sandėliavimo lentynos, kabliukai.

Charakteristikos

Klasifikacija Ne-sulankstomas Stovas
Funkcija Eco-Friendly
Medžiaga Metalo
Metalo Tipas Anglies Plieno
Dydis L
Tipas Sandėliavimo Turėtojai & Lentynos
Nėra. Pakopų Vieną
Taikomas Vietos VIRTUVĖ
Diegimo Tipas Kabliuko tipas
Modelio Numeris Sandėliavimo Turėtojai & Lentynos

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Metalo Kablio Tipo Virtuvės Sąrašą, Popierinių Rankšluosčių Laikiklį Stalčiuko Įvairenybės Organizatorius Namuose Saugojimo Priemonės Kabineto Spintoje Audinių Lentynos

Metalo Kablio Tipo Virtuvės Sąrašą, Popierinių Rankšluosčių Laikiklį Stalčiuko Įvairenybės Organizatorius Namuose Saugojimo Priemonės Kabineto Spintoje Audinių Lentynos

Panašūs produktai: