Profesinės Kirpykla Žirklės 6" AQIABI JP Plieno Plaukų Retinimo, Žirklės, plaukų kirpimo Žirklės 8/12/14/18 Dantų Plaukų Žirklės A2004

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€7.47

-43%

€13.11

Dalintis

Apie prekę

6.0 Colių, plaukų kirpimo Žirklės Japonija 9CR 62HRC Pjovimo / Retinimo Žirklės

(1) Pavadinimas : Profesionalios plaukų kirpimo Žirklės (2) Ilgis : 6 Colių(Apie 17cm) (3) Kiekis: 1 vnt / 1 Rinkinys (4) Medžiaga: Japonija Nerūdijančio Plieno (5) Kietumas: 62HRC (6) Gaminio Numeris: 2004A (8) galėtume pritaikyti savo prekės ženklą, logotipą, turėtumėte atsiųsti mums savo logotipą failus(kuriuose yra jūsų logotipas, nuotraukos ir žodžių), arba gali padaryti už jus witout bet logotipas ant žirklės, ar bus siųsti jums žirklės, kaip šias nuotraukas prekės ženklo logotipą!!

Pristatymas

Kinija paštu, oro paštu, yra nemokamai, tai paprastai trunka 20-30 dienų iki pabaigos pristatymas.Jei norite gauti greitesnis pristatymas sudėtinga padėtis, prašome susisiekti su mumis dėl daugiau informacijos, mes siūlome jums gerą sprendimą: EMS trunka 7-14 darbo dienų ir pristatymas; DHL ar UPS trunka apie 3-5 darbo dienas nuo pristatymo; galite pasirinkti juos, jei norite, kad greičiau laivyba, bet jums turėtų būti krovininio!

Tarptautinės Pirkėjai – Atkreipkite Dėmesį,

(1) Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė. (2) Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti. (3) Mes garantuojame, kad prekės bus išsiųstos artimiausiu metu, bet mes nesame atsakingi už vėlavimą muitinės.

Atsiliepimai

Kai gaunate prekes, jei esate patenkintas pirkti ir mūsų visų paslaugų, maloniai prašome imtis minutę užbaigti kad ir mums duoti teigiamų atsiliepimų,jūsų komentaras yra labai svarbus mūsų verslo,taip pat ji yra motyvacija mes tarnauti u dar geriau kitą kartą.Jei u turite kitų klausimų,prašome leiskite mums žinoti, mes padarysime viską, kad padėtų jums, kol jūs satisfield!Tikimės, kad galime nuveikti daugiau ir daugiau verslo per šį mėginį tvarka!

Žymos: baterija žirklės profesinės, colių žirklės, zigzago žirklės profesinės, žirklės hairdress arkliai, pastangų žirklės, sumažinti plaukų žirklių, hairdress žirklių, dvigubo tempimo žmonių plaukų, žirklės nustatyti hairdress, Elegantiškas Karalienė.

Charakteristikos

Ašmenų Medžiaga Japonija 440c
Dydis 6 inch
18 Dantų Plonas Norma 30% - 35%
14 Dantų Plonas Norma 35% - 40%
Kostiumas Dešinės Pusės
Prekės Pavadinimas AQIABI
Elemento Tipas Plaukų Žirklių
Modelio Numeris Rankų Darbo
Nerūdijančio Plieno Tipas 440c
spalva Blizga
Dantys 8/12/14/18 Dantys
12 Dantų, Plonas Norma 40% - 45%
Bendras Ilgis 17
Tipas Pjovimo Žirklės & Retinimo Žirklės
8 Dantis Plonas Norma 45% - 50%
Rankenos Medžiaga Nerūdijančio Plieno

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Profesinės Kirpykla Žirklės 6

Profesinės Kirpykla Žirklės 6" AQIABI JP Plieno Plaukų Retinimo, Žirklės, plaukų kirpimo Žirklės 8/12/14/18 Dantų Plaukų Žirklės A2004

Panašūs produktai: