Bambuko Vėjo Varpeliais Windchime Windbell Lauko Kiemo, Sodo Namų Puošybai Zen Meditacija, Atsipalaidavimo Akordas G-B-D-C

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€8.25

-37%

€13.30

Dalintis

Apie prekę

Savybės:

Vėjo varpeliais, patio, balkonas, sodas, bažnyčia ar namų dekoro, taip pat idealiai tinka zen meditacija ir kasdien poilsiui.

Pagaminti iš bambuko shell ir metalo rezonanso plokštė, ir jo garsas yra turtingas, gilus tonas ir atsipalaiduoti dėka ekspertų paieška.

Maudymosi jums patvarus harmonijos kiekvieną kartą, kai vėjas pučia, mėgautis taikiai melodijos, kad žaisti kaip šnabždesys vėjo.

Puiki dovana housewarming, vestuvių, jubiliejaus ar gimtadienio draugais, šeimos nariais, kaimynais, kolegomis ir pan.

Ateina su minkštu audinio maišelis, patogus laikyti ir nešiotis, kai jūs einate keliauti.

Techniniai duomenys:

Akordas: Pavasario Stilius/Vasaros Stilius/Rudens Stilius/ Žiemos Stilius(pasirinktinai)

Prekės Dydis: 16.3 * 6.4 cm/ 6.4 * 2.5

Prekės Svoris: 155g/ 5.5 oz

Pakuotės Dydis: 18.5 * 9.3 * 8.3 cm/ 7.3 * 3.7 * 3.3 į

Pakuotės Svoris: 200g/ 7.1 oz

Pakavimo Sąrašas:

1 * Vėjo Varpelių

Pristatymas:

1.Mes garantuojame, kad laivas prekes per 24-72 valandų po apmokėjimo patvirtinimo, išskyrus atostogų.

2.Mes laivas, kurį Kinija paštu,HKpost EMS,DHL,Fedex,pagal jūsų pasirinkimą, kai užsakymus .

3.Jeigu tu negali gauti elementą po 45 dienų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes, kad visų mūsų pastangų siekiant išspręsti problemą.

Garantija:

1.Visi daiktai turi 1 metų garantiją.JEI jūsų pirkimo neatitinka geros prekinės kokybės, tinkamumo, ar atitinka aprašymą, galime užtikrinti, kad jūsų klausimai būtų išspręsti .

2.Už klaidingai-išsiųsti elementai, Prašome susisiekti su mumis per 48 valandas po gimdymo.Mes pasirūpinsime, kad pateikti teisingą objektų arba grąžinti visus jūsų mokėjimą.

3.Už gaminius su trūkumais arba netinkamų produktų,prašome atsižvelgti į nuotraukas ar vaizdo įrašus,mes išsiųsti arba grąžinti po patvirtinimo.

Žymos: spąstai, dekoro dzeno, paprasta zen dekoras, bambuko varpelių, cronus, vėjo varpelių, massag, om vėjo varpelių, cajon, patalpų augalų lentynos.

Charakteristikos

Dydis 17 * 7cm/ 6.7 * 2.8in
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Vėjo varpeliais

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Bambuko Vėjo Varpeliais Windchime Windbell Lauko Kiemo, Sodo Namų Puošybai Zen Meditacija, Atsipalaidavimo Akordas G-B-D-C

Bambuko Vėjo Varpeliais Windchime Windbell Lauko Kiemo, Sodo Namų Puošybai Zen Meditacija, Atsipalaidavimo Akordas G-B-D-C

Panašūs produktai: