Nauja Išpardavimas
925 Sterlingas Sidabro Papuošalai Love Lock Kiss Petites Žavesio 3 Petites Tinka Padidinti

925 Sterlingas Sidabro Papuošalai Love Lock Kiss Petites Žavesio 3 Petites Tinka "PASIDARYK pats" Floating Apranga Karoliai

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€9.24

-30%

€13.21

Dalintis

Apie prekę

Esame profesionalų gamyba 925 sterlingas sidabro karoliukai(talismanai), Shenzhen Kinijos.Visi karoliukai(talismanai), yra pagaminti iš 925 sterlingas sidabro( parama testas) .Parduodame visos prekės aukštos kokybės už mažiausią kainą.mes turime daug daiktų, prašome pradėti pasiimti savo mėgstamą karoliukai ir pakabukai mūsų parduotuvėje creat savo stilių papuošalai.

Pastaba: Visos kainos nurodytos vieno rutuliuko kaina (doesn\ \ 't būti dviejų ir grandinės kainos)

Mokėjimo Būdai:

Tiesiog yra įsitikinę, kad mokėti mums per Keturvalakiai.lt sąlyginio Deponavimo per visa, MasterCard, QIWI, "Western Union", ir Banko Pervedimai.Jūsų apmokėjimas yra tik išleistas į jav po to, kai jūs patvirtinate, gavo prekes.

Atsiliepimų & Paslaugas Po Pardavimo:

Ji yra žinoma, kad jūs galite palikti mums teigiamų atsiliepimų, jei esate patenkinti iš daiktų ir paslaugų.Tiesiog jauskitės laisvai susisiekti su mumis, pirmą kartą, kai susitinka jokių problemų, mes turime daugiau nei dešimt metų vertingos patirties šioje paduota, todėl mes galime išspręsti bet kokią problemą už jus.Prašome don\ \ 't palikti neigiamą atsiliepimą, ar pradėti ginčo.Pasitiki mumis, bet nelaimingų atsitikimų bus išspręsta.

Žymos: smulkus šiuolaikinės, smulkus eva, smulkus nike, ūgio merginos, ūgio dydžio, sijonas smulkus, megztiniai smulkus, ziajać smulkus, nėriniai smulkus, kelnės smulkus.

Charakteristikos

Bauda ar Mados Bauda
Elemento Tipas Karoliukai
Prekės Pavadinimas CKK
Metalų Tipas SIDABRINĖ
Modelio Numeris FLS025

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

925 Sterlingas Sidabro Papuošalai Love Lock Kiss Petites Žavesio 3 Petites Tinka

925 Sterlingas Sidabro Papuošalai Love Lock Kiss Petites Žavesio 3 Petites Tinka "PASIDARYK pats" Floating Apranga Karoliai

Panašūs produktai: