Vakuuminio Masažo Terapijos Aparatas Plėtros Siurblys ES Plug Kėlimo Breast Enhancer Massager Taurės ir Kūno Formavimas Grožio Prietaisas

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€149.39

-32%

€222.97

Dalintis

Apie prekę

Vakuuminio Masažo Terapijos Aparatas Plėtros Siurblys ES Plug Kėlimo Breast Enhancer Massager Taurės ir Kūno Formavimas Grožio Prietaisas

Specialiai sukurtas dulkių siurblys gali greitai pagerinti sizeand formos krūtų, be skausmu ir grėsmės sveikatai,jis nesusijęs su silikono injekcijos arba stumti andfilling liemenėlė, jis būtų jums turi natūralių ir prettybreast pagal fiziologinius laikotarpį.

1. Vakuuminis siurblys gali sugerti riebalų dalelių ir skysčio, andthen, kad juos įvesti krūties audinių ir ląstelių, palikti breastmore sukūrė.

2. Expulse toksinus ir išvalyti limfinės sistemos, patikslinkite skinpore, iš naujo kurti odą, gerina mikro cirkuliaciją, enhancecollagen elastingumą, liftas kabančios raumenų, resistwrinkle, suaktyvinti odos, pašalinti akių maišą ir dvigubas žandikaulio,pašalinti raukšles ir telangiectasis, ir gydyti sub-sveikatos.

3. Stimuliuoti hipofizės produkto hormonas, padidinti muscletissue elastingumą ir ląstelienos, vėl krūties elastingumą andsoftness, liftas ir plėtoti krūties, pagerinti krūties formos,palikti pagerinti čiulpia spenelį, stabilizuoti gydymo poveikis.

4. Pagreitina riebalų rūgščių transformacijos, saugiai andeffectively pašalinti pernelyg didelį riebalų, sumažinti svorį, slim upbody, šalina pernelyg didelį riebalų ant pilvo, pagerinti kojos formos,įmonė iki odos, ji gali taikyti šveitimas, taškas percussiontherapy, limfos detoksikacija, gydyti celiulito,pagerinti sėdmenų suprasti, tobula kūno kontūrus.

Savybės:

1. Aukštos kokybės medžiaga yra aplinkos apsaugos, saugaus, ne toxicand nekenkia jūsų odai.

2. Krūtys mašina naudoti odos kėlimo,įtempti, grožio formuojant ir vakuuminis masažas spa.

3. Krūtys mašina, tai taip pat limfmazgių detoxtherapy kūno masažas mašina, naudojama drainagedetoxification ir lieknėjimo ir formuoja jūsų kūno.

4. Tinka gerinti kraujotaką ir promotingthe detoksikacijos virškinimo sistemą.

5. Gali sumažinti raumenų įtampą ir skausmą, patvirtinantis farinfrared paspartinti kraujo apytaką ir stimuliuoti therole audinių, ląstelių geresnio poveikio pašalinti theexcess kūno riebalų.

6. Idealiai tinka lieknėjimo rankos, pilvo, nugaros, klubų, legsand masažuoklis krūtų, be šalutinio poveikio.

7. Puodelis su voleliais, yra nepastovus, kuri yra lengva andconvenient jums.

8. Sklandžiai odos pašalinant nešvarumus poras, toslim kūno ir siekiant pagerinti ir įmonės iki laisvos odos.

9. Profesinės krūtys mašina yra geriau tobe naudoti namuose ar grožio salone, spa centre.

INSTRUKCIJA:

(I) Krūties Plėtra

1. Pasirinkti krūtų taurės atsižvelgiant į klientų poreikius, connectthe taurės ir aspirator lizdą.

2. Leiskite klientams pusė-miego ištiesti krūties, coverbreast su plastiko audiniu, ne taikomi žmonių withsunken krūties.

3. Pasukite oro slėgio rankenėlę, kad aukščiausias taškas thecup, savo ruožtu stiprumo rankenėlę į žemiausią tašką, thenpress" pasirinkti įkvėpimo ir pasukite ritmą rankenėlę į"krūties kėlimo" (arba paspauskite kūno ritmą 1, kūno ritmu 2 andbreastLifting pakaitomis).

4. Įdėti į taurę ant krūties, ir palikti krūties ir cupclosely palietė.Žmonių su skirtingų dydžių krūties, iti siūloma taikyti priemonę dėl mažesnio pusės 5times prieš kreipiantis į dvi puses kartu.

5. Reguliuoti stiprumą rankenėlę nuo "silpnas", kad "stiprus", ir thenadjust oro slėgio, kol klientai jaustųsi patogiai.

6. Po 20 minučių, pasukite oro slėgio rankenėlę, kad thehighest tašką, savo ruožtu stiprumo rankenėlę iki žemiausio pointto kilimo taurės, kreiptis dėl krūties kėlimo kremas.

(II) širdies Ritmo Masažą (Pirštas Juda)

1. Pasirinkti tinkamą tipo "juda piršto", prijunkite thecup ir įkvėpimo kištukinis lizdas su lankstus vamzdelis.

2. Pasukite oro slėgio rankenėlę, kad aukščiausias taškas thecup, savo ruožtu stiprumo rankenėlę į žemiausią tašką, tada paspauskite"power" ir "funkcinė pasirinkimui" pasirinkti inspirationand ruožtu ritmą rankenėlę į "veido ritmas" arba "kūno ritmas"(arba paspauskite kūno ritmą 1, kūno ritmu 2 pakaitomis, veido

ritmo I ir 2 pakaitomis).

3. Reguliuoti stiprumą rankenėlę nuo "silpnas", kad "stiprus", ir thenadjust oro slėgio, kol klientai jaustųsi patogiai.

4. Po 20 minučių, pasukite oro slėgio rankenėlę, kad thehighest taškas ir įjunkite stiprumo rankenėlę į lowestpoint kilimo juda pirštu.

(III) Šveitimas Gydymas (Moliūgas Taurė)

1. Pasirinkti tinkamą tipą, taurės, prisijunkite taurės andinspiration kištukinis lizdas su lankstus vamzdelis.

2. Pasukite oro slėgio rankenėlę, kad aukščiausias taškas thecup, savo ruožtu stiprumo rankenėlę į žemiausią tašką, tada paspauskite"power" ir "funkcinė pasirinkimui" pasirinkti inspirationand ruožtu ritmą rankenėlę, kad "gydymas".

Žymos: face lift, sėdmenų mašina, Krūties Forma, krūties liftas mašinos, meno įrenginių nagų, didžiulės krūtys siurblys, krūties plėtros politikos srities įranga, porų valymo prietaisas, mašinos vakuumo terapija, cryolipolysis shockwave terapija.

Charakteristikos

Kištukas ES Plug
Gamybos procesas Mašina Padarė
Elemento Tipas Krūtys Mašina
Standartinė Įtampa 220V
Įtampa 220V
Dydis As Show
Tipas 1 Anticeliulitinis Prietaisas
Tipas 2 Kūno Masažo Prietaisas
3 tipas Kūno Vakuuminis Masažas
Funkcija 4 Odos Atjauninimas
Tipas 4 Kūno Vakuuminis Prietaisas
funkcija 3 Krūtų didinimo mašina
Medžiaga ABS + Plastikas
Tipas Anticeliulitinis Massager
spalva Kaip Nuotraukos Rodo,
Tipas 5 Padidinti Krūties
Maitinimo Šaltinis EU
Funkcija Vibracijos Masažas
kilmės vieta CN
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Krūties Masažas
Funkcijos 2 Krūties Massager, Vakuuminis anticeliulitinis pašalinti
Prekių Kokybės Sertifikavimo ce
Funkcija 1 Kūno formavimas Odos sugriežtinimas
funkcija 5 Sėdmenų plėtros ir atšerti
Prekės Pavadinimas TMISHION

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Vakuuminio Masažo Terapijos Aparatas Plėtros Siurblys ES Plug Kėlimo Breast Enhancer Massager Taurės ir Kūno Formavimas Grožio Prietaisas

Vakuuminio Masažo Terapijos Aparatas Plėtros Siurblys ES Plug Kėlimo Breast Enhancer Massager Taurės ir Kūno Formavimas Grožio Prietaisas

Panašūs produktai: