Nauja Išpardavimas
SANWA LP10 Optinės Galios Matuoklis 400 nm iki 1100 nm Pločio optinės galios matavimo diapazonas LP-10 Padidinti

SANWA LP10 Optinės Galios Matuoklis 400 nm iki 1100 nm Pločio optinės galios matavimo diapazonas LP-10

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€173.43

Dalintis

Apie prekę

Matavimo diapazonas (CW lazeriu): 0.01 µW~40.39 mW

Pritaikymas bangos ilgis yra iki 400 ~ 1100 nm, galima gamyklinis nustatymas.

Kišenės dydžio.Atskiras šviesos jutiklis zondas gali būti integruota su pagrindine institucija, matavimo. 4039 skalės skaičius su bar graph ekranas.Tiesioginio skaitymo lazerio galia nuoroda bangos 633 nm, o lazerio galia kiti ilgiai gali būti nuskaityti, konvertuoti pagal spektrinis jautris charakteristika lentelėje.Platus matavimo diapazonas nuo 0.01 µW į 40.39 mW.MIN/MAX, hold funkcijos.Sklaidos lakštai yra naudojamas jutiklių, jis gali slopinti "grįžti šviesos", kuris susidaro, kai lazerio šviesa patenka į jutiklį.Automatinis energijos taupymo funkcija neleidžia eikvoti akumuliatoriaus energiją.

Skelbimas:

Standartinio paketo nereikia būti baterijos.Dėl to,tarptautinė oro laivybos uždrausti į laivą, skystis,milteliai ir baterijų,mes negalime įdėti juos į rinkinio dėžutė.Tikiuosi, jūs galite suprasti, juos pirkti savo vietos parduotuvėje ar prekybos centre.Ačiū už jūsų paramą!

Pristatymas:

We will ship visus elementus per 1-3 darbo dienas gavus apmokėjimą,mūsų tikslas yra: laivas taip greitai, kaip mes galime.

Standartinis Pristatymas: JAV,jungtinė karalystė ir Australija ePacket,reikia 7-12 darbo dienų.

Pagreitinta/Standard Int 'l Shipping", kurias "Fedex", DHL,TNT ir EMS kurjerių: JAV,reikia 3-6 darbo dienas,Į kitas šalis,reikia 4-8 darbo dienas normaliai.Bet kartais int ' l pristatymas labai priklauso nuo kurjerių įmonės ir vietos muitinės ir (arba) muitai.

Importo muitai ir mokesčiai, nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

Garantija Ir Reture Politika:

Mes skatiname visus klientus, bendrauti su mumis per eBay pranešimus.Jei turite kokių klausimų ar komentarų, kokia apie mūsų produktus ir sąrašo, mes laukiame išgirsti iš tavęs

1 metų garantija yra siūlomi šio produkto.Jei produktas sugesdavo pagal tinkamas naudojimas pagal instrukcijas,

rankinė per garantinį laikotarpį, susisiekite su mumis norėdami gauti siuntimo instrukcijos ir siųsti jį atgal į jūsų laivybos išlaidos.

30 dienų vertinimo ir tyrimo nukelia į po gavimo jūsų grįžti elementą.Naują pakaitinį jums bus išsiųstas mūsų siuntimo išlaidos, jei jis atitinka mūsų garantija reikalavimus.

Žymos: led matricos galia, fttx, nm uv, matuoklis pon, rinkinys sanwa, CALTSensoR, calt jutiklis, 850 nm, chip ic ps4, optinio pluošto galios matuoklis.

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas sanwa
Kilmės JP(Kilmės)
Modelio Numeris LP10

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

SANWA LP10 Optinės Galios Matuoklis 400 nm iki 1100 nm Pločio optinės galios matavimo diapazonas LP-10

SANWA LP10 Optinės Galios Matuoklis 400 nm iki 1100 nm Pločio optinės galios matavimo diapazonas LP-10

Panašūs produktai: