Zigbee 3.0 DC12-24V Smart Pro Dimeris LED ZigBee Juostos Valdiklis dirbti su RF Nuotoliniu būdu, LED Juostos

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€10.73

Dalintis

Apie prekę

Dėmesio : Prašome atkreipti dėmesį, kad mūsų zigbee įrenginiai reikalauja, susijusių vartai, I f neturite vartai, nusipirkti vieną nuotolinio ar pereiti dirbti su zigbee valdytojas plus.

Pastaba:Nuotolinio Valdymo pultas ir Sienos Jungiklis yra 2,4 G RD, dirbti tik su Plius/ Pro Versija Produktas. (Ne ZigBee)

1.Zigbee valdytojai dirbti su Zigbee vartai pavyzdžiui, "Amazon" ECHO Plius, H*U*E, N*sa*esu, SmartThings ir kt. (Yra suderinamumo problemų su " IK*E*A dabar)

2.Zigbee valdytojai dirbti su H*ome K*-tai : https://www.reddit.com/r/Gledopto/comments/amp3v9/i_wrote_a_little_guide_on_getting_the_gledopto/

3.Sinchronizuoti jūsų žibintai su filmai ,muzika ir žaidimai, Mėgautis apšvietimo efektas, kuris sinchronizuoja su sklypo paveikslėlio iš karto,ir patirti daugiau subtilus atmosfera apšvietimo efektas.

Kaip sinchronizuoti?prašome sekti thiswebsite: http://www.screenbloom.com/

Sync Rodyti rezultatus: https://youtu.be/zZjtJMy_774

plius valdytojas veikia su 6-zona nuotolinio ir Sienos Jungiklis

● Platus Suderinamumas. ● Belaidžiu ryšiu pritemdomi.

● Balso kontrolės, Smartfon APP control.

Q&A, ar reikia daugiau informacijos, eikite į: https://www.reddit.com/r/Gledopto/ Produkto Pavadinimas: Reguliatorius LED Valdiklis Pro Model No.: 005P Įtampa: DC12V-24-36-48-54V Galia: Maks. 6A/Kanalui, Bendras išėjimo Maks.15A

Dydis: 89*48*23.5 mm

Darbinė Temperatūra:-20-60°C

1pcs* ZigBee Slopintuvo Reguliatorius Pro

1pcs* Naudotojo Vadovas

1pcs* 3cm Stricker

Laidų Jungtis: 1. Prašome parengti kabelis, pavyzdžiui, nuotrauką P1 ir juostelės izoliaciją iki 9-10 mm.Kabelių skerspjūvis turi būti tarp 0,33 ir 2,08 mm⊃2;(AWG22-14). 2. Dabar stumti žemyn terminalo su atsuktuvu ir įdėti į laidą, žr. paveikslėlį P2. 3. Imtis atsuktuvas toli ir yra prijungtas kabelis su gnybtu.Ryšys su Vartai: 1. Prisijungti LED produkto duomenų valdytojo žr. skyrių "laidų jungtis". 2. Pradėti prietaisas ieškoti " ZigBee Šviesos Link Vartai, tai gali užtrukti šiek tiek laiko.Jei Vartai neranda prietaiso, plug power off/on arba padaryti reset. 3. Vartai, rasti jūsų prietaisą ir galite ją priskirti skirtingas patalpų zonas (grupėms). 4. Dabar tu gali naudotis prietaisu.Iš naujo: 1. Įjunkite savo įrenginį. 2. Dabar išjunkite ir per 2 sekundes. 3. Pakartokite off/on keturis kartus. 4. Reset daroma, kai prietaisas yra įjungtas į penktąjį kartą ir šviesos dega po mirksi 4 kartus.

Žymos: mjjc led valdiklis, tuya led valdiklis de, mini sonoff, tiras led rgb valdiklis, led dimmer, mi, spalva, sony tv juostelės, rgbww valdytojas, aqara, gledopto rgb bmt.

Charakteristikos

Sertifikavimo ROHS
Galia 270W
Maks. Keliamoji Galia 120W (DC24V)
Ryšio Režimas, Zigbee 3.0
Garantija 2years
Modelio Numeris 005P
Virpesių dažnis 50-60HZ
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas RGB Controler
Maitinimo Šaltinis DC
Savybės Dimeris
Kontroliuotas Metodas APP kontrolė/valdymas Balsu/nuotolinio valdymo pultas
Medžiaga ABS
Nuotolinio Valdymo Atstumas 30m
Taikoma Žibintai led juostos
Įtampa 12-24V

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Zigbee 3.0 DC12-24V Smart Pro Dimeris LED ZigBee Juostos Valdiklis dirbti su RF Nuotoliniu būdu, LED Juostos

Zigbee 3.0 DC12-24V Smart Pro Dimeris LED ZigBee Juostos Valdiklis dirbti su RF Nuotoliniu būdu, LED Juostos

Panašūs produktai: