20mm Pločio, Nerūdijančio Plieno Žiūrėti juostoje "Fenix" 5S 6S Juostų Dirželio Pakeitimo "Fenix" 6S/6S Pro/Fenix 5S Plius

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€10.59

-43%

€18.90

Dalintis

Apie prekę

PASTABA: Ši nuoroda yra TIK pakeisti dirželį.NE, įskaitant smart žiūrėti .Komplektą sudaro: 1 x Žiūrėti Juosta(su pačios Jungtys) 1 x Įrankis (už nuorodą koregavimo įrankis ) Savybės: 100% Brand New - Užsakymą suprojektuoti, kad tilptų prietaisas puikiai - Individualizuoti savo prietaisą su šio unikalaus prekės Specifikacija: - Medžiaga: Nerūdijančio Plieno Plotis: 20mm Ilgis: 180mm (su adapteriu) - 4 Spalvos: Juoda,rožinė Aukso, Sidabro - Suderinama su: Garmin finex 5S visi modeliai (Garmin finex 5s Žiūrėti ir Sporto & Edition Versija) Kaip naudoti: 1. PAŠALINTI NUORODĄ: Pozicija adata dėl padarinių skylę juostos,tada pasukti rankena nuorodą koregavimo įrankis pagal laikrodžio rodyklę.Tada pin bus perkeltas iš. 2. ĮDĖTI NUORODĄ: Prašome įdėti pin į nuorodą skylę (proto kryptimi), tada pasukti rankena nuorodą koregavimo įrankis pagal laikrodžio rodyklę , kol jis yra net.

1. Užsakymai bus išsiųsti per 1-3 darbo dienas po to, gavus mokėjimą.

2. Elementai paprastai siunčiami Kinija Paštu, Oro Paštu, ateina su sekimo numerius.Tai galima pasiekti daugelyje šalių per 15-39 dienų.

3. Tai užtruks ilgai atvykti su oro paštas.Jei nenorite laukti taip ilgai, pls pasirinkti Express arba pirkti iš kitų.

4. Mes tik atlikite savo adresą ir pirkėjo vardą, išvardytos SĄLYGINIO mokėjimo už vežimą.Pls įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisingas.

1. Dėl neteisingai parduotus daiktus, prašome susisiekti su mumis.Mes jums išsiųsti jums tinkamą arba grąžinti jums.Prašome don ' t open ginčą komunikacijos, mes esame tikri, kad išspręstumėte problemą už jus.

2. Mes suteikiame 12 mėnesių garantiją, kiekviena prekė būtų nuostabu.

Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba netural atsiliepimų.Prašome suteikia mums galimybę sužinoti savo klaidas ir atlyginti jums.

Žymos: garmin 4s dirželis, hr plieno, apyrankė "fenix" 6x pro, gatmin fenix 5, 20mm 22mm, 20mm titano, apyrankė garmin fenix 6x pro, garmin fenix 5 lcd, skagen dirželis, garmin 6x pro saulės.

Charakteristikos

Patikslinimas Su nemokamas įrankis reguliuoti ilgį
Juostos Ilgis 18cm
Modelio Numeris GMZJDQFWB
Prekės Pavadinimas ANBEST
Grupė Medžiagos Tipas Nerūdijančio Plieno
QC Bandymas vienas prieš išvežant
Dydis 20mm
Jungtis be jungtis
Elemento Tipas Watchbands
Pakuotė Maišelis
Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Punktas Metalo žiūrėti juostos finix 6S pro 5s plius
Kilmės KN(Kilmės)
Ilgis 180mm
Capatible Modelis 1 Už 20mm wdith žiūrėti juosta
sąlyga Naujoji be žymės
Spalvos Mėlyna, juoda, rožinė aukso
Juostos Tipas metalo nuorodą apyrankę žiūrėti juosta
Capatible Modelis Už "fenix" 5S 6S Žiūrėti
Užsegimas Tipas metalo sagtis

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

20mm Pločio, Nerūdijančio Plieno Žiūrėti juostoje

20mm Pločio, Nerūdijančio Plieno Žiūrėti juostoje "Fenix" 5S 6S Juostų Dirželio Pakeitimo "Fenix" 6S/6S Pro/Fenix 5S Plius

Panašūs produktai: