Gamyklos tiesiogiai parduoti pigiai 10W/20W/30W MOPA Spalva lazerinio ženklinimo mašinos spalvos ženklas

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€246.92

Dalintis

Apie prekę

Gamyklos tiesiogiai parduoti pigiai BCX LAZERIO 10W/20W/30W MOPA Spalva lazerinio ženklinimo mašinos, spalvoto lazerinio ženklinimo

Mašina

1. Didelės Spartos pluošto lazerinio ženklinimo mašinos priima aukšto efektyvumo lazeriu, lazerio spindulys yra stabili nei tradicinės lazerinio ženklinimo mašinos, ir turi ilgą tarnavimo laikas daugiau nei 100000hours.

2. Palyginti su įprasta lazerinio ženklinimo mašinos, Optika Slėnis lazerio Pluošto Lazerinio Ženklinimo ir Spausdinimo serijos mašinos priimti sicentific dizaino ir didelio stiprumo plieno rėmas sructure, o tai didina mašinos korpuso stiprumas daugiau nei 40%, siekiant užkirsti kelią mašina iš iškraipymo metu, ilgalaikis darbas.

3. Į humnized ir modernia išvaizda daro operacija ir maintence gana lengva.Mašina yra lengva valdyti ir maintencance nemokamai.

4. Pažangiosios auto CNC valdymo sistema, profesinės omtion valdymo lustas, eilės didelės spartos ženklu ir spausdinimo ir shotest kelias atrankos funchtion pagerinti darbo efektyvumą daug.

Specifikacija Modelis BCX-MF10/BCX-MF20/BCX-MF30 Lazerio 10W/20W/30W Darbo Tikslumas ±0.001 mm Lazerio Bangos ilgis 1064nm Kartojimo Dažnis 20-80KHZ Graviravimas Linijos Greitis ne didesnis kaip 7000mm/s Minimalus Linijos Plotis 0.01 mm Minimalus Simbolių 0,15 mm Operacinės Sistemos "Windows" Sistemų Standartas Graviravimas Diapazonas 110*110mm/140*140mm/300*300mm Graviravimo Gylio 0-1mm Kartojimas Tikslumas ±0.002 Instrukcijos, Video instrukcija&instrukcijų knyga Operacinės Sistemos "Windows" Sistemų

Informacijos Šou

Žymėjimo pavyzdžius

Mūsų Bendrovė

Sertifikatai Pristatymas

Apie pristatymą :

Mes gali rašyti tik 1*1*1cm Keturvalakiai.lt,todėl jūs galite pamatyti, pristatymo kaina yra apie 10-20usd.Tai ne produktas, nekilnojamojo pristatymo kainą.

Neturime jokių problemų laivas, Rusijos,Turkijos,Brazilijos.

Asmeninės pirkti, yra riba, perduoti savo šalies papročius,bendrovė perkant reikia įsitikinti, jei jūs turite importo galimybes.

If you dont turėti importo patirties,mes turime ekspeditorius padėti jums.

Prašome susisiekti su mūsų paslaugos atstovus ir konsultuotis su daugiau informacijos, prieš mokėjimo, labai jums Ačiū!

Žymos: mopa lazerio pvc, cnc cutter laser, lazerinis žymeklis, pardavimas, cnc router, orthur cnc lazerinis, engrav lazeriu, vadovas lazeriu, foto graviravimas lazeriu, nešiojamų cnc maršrutizatorius mašinos.

Charakteristikos

CNC arba Ne cnc
sąlyga Naujas
Modelio Numeris BCX

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Gamyklos tiesiogiai parduoti pigiai 10W/20W/30W MOPA Spalva lazerinio ženklinimo mašinos spalvos ženklas

Gamyklos tiesiogiai parduoti pigiai 10W/20W/30W MOPA Spalva lazerinio ženklinimo mašinos spalvos ženklas

Panašūs produktai: