Naujas Veu De Noiva Tiulio Vieno Sluoksnio, Baltos Spalvos Dramblio Kaulo Nuotakos Šydu Katedra Šukos

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€12.39

Dalintis

Apie prekę

1 Pakopa nuotakos šydu su Šukos

Aprašymas

Būklė: 100% Visiškai Naujas

Spalva: BALTA

Kilmės šalis: pagaminta Kinijoje Grąžinimo Politika:

Jūsų pasitenkinimas yra labai svarbus mums.Atvykus jūsų paketą, mes rekomenduojame jums patikrinti ir įsitikinkite, kad suknelė ar drabužiai buvo atliktas standartinis dydis arba užsakymą matavimai, kurį nurodėte.Pabandykite jūsų suknelė ar drabužius taip greitai, kaip įmanoma, nekeičiant, ar skalbimo suknelė.

Sugedęs, Sugadintas ar Misshipped Straipsniai

Sugedęs, sugadintas arba netinkamai siunčiami straipsniai turi teisę grąžinti visą.Kai prašo jūsų grąžinti, prašome būti pasirengusi pateikti mums su nuotraukomis, kuriame aiškiai nurodyta problema daiktų.Jei manote, kad jūsų daiktai buvo sugadinti siuntimo metu, mes turime nuotraukos, rodantys, kad pažeistos pakuotės, taip pat "Žalos Įrodymų" dokumentai iš savo pristatymo vežėjas, kad apdoroti jūsų pinigus.

Klijuojant ar Įrengimo Klausimais

Kaip ir visi mūsų daiktai yra rankomis siuvami, apdailos prekės gali skirtis, maždaug vieno ar dviejų colių bet kuria kryptimi nurodytos matavimai.

Spalvų Neatitikimas

Parametrus iš savo kompiuterio ekrane gali pakeisti nuotraukos spalvų rodomas svetainėje.Nežymus spalvų neatitikimas tarp spalvų jūsų prekė ir spalva, rodoma ekrane, dar nereiškia, kad prekė yra sugedusi arba netinkamo vežamos.Tačiau, jei jūsų esate įsitikinę, kad gavote prekę neteisingai spalvos, prašome susisiekti su mumis ir pamatyti, jei grąžinti, arba grąžinti pinigus yra įmanoma.

Atšaukimo Politika:

Mes suprantame, kad užsakymas elementą, jūsų ypatinga proga yra svarbi įmonei ir mūsų panaikinimo politika buvo sukurta turint tai omenyje.Atsargų prekės, Prašome kreiptis į mūsų panaikinimo ir grąžinimo politiką žemiau detales.

- Prekė panaikinimo prašymus, gautus per 24 valandas nuo apmokėjimo patvirtinimo, turės teisę grąžinti visą.

- Kai jūsų užsakymas buvo išsiųstas, jis nebegali būti atšauktas.

Jei norite atšaukti užsakymą, susisiekite su mumis elektroniniu gauta pranešimų, mes pasistengsime atsakyti jums per vieną darbo dieną.

Žymos: vestuvių šydas, su šukos, wed šydas, šukos šydas, trumpas šydas, nėriniai šydas, 2 sluoksnis šydas, nuotakos šydas nėriniai, Katedra Šydas, nuotakos ilgai šydas, nuotakos šydu be šukos.

Charakteristikos

Elemento Tipas Nuotakos Vualiai
Tipas Katedra Šydas
Lytis MOTERIS
Prekės Pavadinimas Terence spalva
Technics Paprastas Dažyti
Skaros Kraštas Stilius Supjaustyti Krašto
Medžiaga Nailonas
Vualiai Sluoksniai Vieno Sluoksnio
Modelio Numeris HL13CO1
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Naujas Veu De Noiva Tiulio Vieno Sluoksnio, Baltos Spalvos Dramblio Kaulo Nuotakos Šydu Katedra Šukos

Naujas Veu De Noiva Tiulio Vieno Sluoksnio, Baltos Spalvos Dramblio Kaulo Nuotakos Šydu Katedra Šukos

Panašūs produktai: