696 BY51 Smart Apyrankė "Bluetooth" laisvų Rankų įranga Combo ausinės (7 Lygio Vandeniui Žingsnis Passometer Širdies ritmo Apyrankę Smart Wristb

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€22.94

-18%

€27.98

Dalintis

Apie prekę

Savybės:

Ausinių skambinti/atsparus vandeniui/spalvotas ekranas ekranas/temperatūros ekranas/ratukas perjungimas/data/multi-judėjimo režimas (jojimo režimo, važiavimo režimo, plaukimo režimą, alpinizmo režimas) eisena/atstumo skaičiavimą/kalorijų skaičiavimo/miego stebėjimo/vieno mygtuko fizinės patikros/širdies dažnio matavimas/kraujo spaudimo matavimas/deguonies matavimo/pažangi anti-drop/skambinančiųjų ilgis paspauskite atmetimo/ausinių imtis-out, automatinis atsakymas, pribaigti hang-up telefono/set alarm clock/pakelti riešo balinimo ekranas/ateiti iki Elektros priminimas/SMS priminimą/QQ priminimas/Wechat priminimas/Whatsapp priminimas/Facebook priminimas/Twitter priminimas/LINE priminimas/KakaoTalk priminimas/Skype priminimas/Širdies ritmas, Automatinė Matavimo Parametrai (20-40-60 minučių)/Vertus Žiedas Ekranas, Garantija, Laiko Parametrai/Purtyti Photo/Jutiklinis Ekranas

Aprašymas:

Įrangos tipas: balso Apyrankė

Baterijos tipas: polimeras

Įrangos svoris: apie 32.6 g

Sinchronizacijos režimas: "Bluetooth" 3.0/4.0

Baterijos talpa: 75mAn

Atsparus vandeniui klasė: IP67

Pilnas Apyrankės ilgis: apie 245mm

Vaizdo režimas: 0.96 "TFT

Stabilus darbas: -20℃ -50℃

Darbo laikas: 3-4 dienas

Paketų sąrašo:

1 x Smart wacth

1 x USB Kabelis

1 x Vartotojo Vadovas

1 x Mažmeninės Langelyje

1. negali rasti prietaiso, kai porą prietaisas?

Prašome įsitikinkite, kad atstumas tarp telefono ir prietaiso mažiau nei 0,5 m

Prašome įsitikinti, kad prietaisas yra ne pagal žemos battey.jei vis dar problema po 1,5 valandos krovimas,Prašome cantact mums.

2. Negali prijungti devicewith app?

A: Kai kurie išmaniųjų telefonų "bluetooth" paslauga bus neįprasta, kai iš naujo.Prašome perkrauti išmanųjį telefoną suporuoti prietaisą.

3. Kodėl "android" mobiliųjų atjungti?

A: "Android" mobiliųjų telefonų sistemos atminties valdymas bus b e priversti išjungti fono APP, jums reikia, jei norite išjungti energijos taupymo režimą, arba traukti PROGRAMĖLĘ į sistemą namų žaliame fone viduje, PROGRAMA nebus uždaryta.APP turi veikti

fone, "bluetooth" nebus automatiškai atsijungti.

4. Ne incomming skambutį arba pranešimą?

A: žr. splution APP į "parametras"-"FAQ", norėdami sužinoti, kaip išspręsti šią problemą

1) Mes priimame Alipay", "Paypal", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO. 2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo. 3) Jei galite\'t kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1) Jei jūs Brazilijoje, pristatymo laikas yra 25-90 dienų, nesvarbu, kokios laivybos būdas, nes custom. 2) Jei jums sellect DHL/FedEx/TNT/UPS Expedited, gali tekti sumokėti tam tikrą mokestį, kai jūs pasirašyti langelį. 3) Jei esate iš Brazilija, Čilė ir Argentina, ir pasirinkite DHL/FedEx/TNT/UPS, prašome provise mums savo PVM mokėtojo kodas padėti prekes perduoti užsakymą fasterly. 4) Jei esate iš Brazilija, Čilė ir Ispanija, ir pasirinkite UPS laivybos būdas, jums reikia parodyti mokėjimo įrodymą, kai jūs gaunate į lauką. 5) Jei esate iš Šveicarijos, Švedijos, Austrijos, ir pasirinkite TNT laivybos būdas, jums reikia parodyti thepayment įrodymų, kai jūs gaunate į lauką. 6) Jei esate iš Vokietijos, ir pasirinkite TNT laivybos būdas, prašome provise savo įmonės kodas 7) Jei jums dar nėra gauta jūsų siunta per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

1) Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje. 2) Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų užsakymo numerį. 3) Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Keturvalakiai.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti. 4) Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

Jeigu esate patenkinti užsakymą, prašome, kad 5 Žvaigždučių atsiliepimus, kad, tai yra geriau, jei jūs galite dalytis nuotraukomis parodyti mums informacijos atsiliepimų reitingas.Mes suteiksime jums nuolaidos kuponus .Jei nesate patenkintas su užsakymo, prašome susisiekti su mumis per 24 valandas, mes liks su jumis tol, kol išspręsti problemą.

Žymos: apyrankė laisvų rankų įranga, obligacijų touch apyrankės pora, "bluetooth" ryšio centras, namų smart, grupė "bluetooth", apyrankė smart, m4 smart žiūrėti xiaomi, smartwatch "huawei" laisvų rankų įranga, sujungti aikštėje, m1 smart žiūrėti.

Charakteristikos

Funkcija Skambučių Priminimas
Taikymo Amžiaus Grupėje Suaugusiųjų
Juostos Medžiaga SILICIO dioksidas
t2 "bluetooth" laisvų rankų įranga apyrankė
Prekės Pavadinimas 696
t1 "bluetooth" ausinės apyrankė
Stilius Sportas
t4 "bluetooth" laisvų rankų įranga apyrankė
Modelis BY51
Suderinamumas Viskas Suderinama
Grupė Nuimamas No
Ekrano Stilius Stačiakampis/Kvadrato formos
Kalbos lietuvių
t3 "bluetooth" ausinės apyrankė
Ekrano Tipas Spalvotas LCD
Jutiklinis Ekranas Taip
Bylos Medžiaga LYDINYS
Atsparus Vandeniui Klasė Gyvenimo Vandeniui

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

696 BY51 Smart Apyrankė

696 BY51 Smart Apyrankė "Bluetooth" laisvų Rankų įranga Combo ausinės (7 Lygio Vandeniui Žingsnis Passometer Širdies ritmo Apyrankę Smart Wristb

Panašūs produktai: