2020 NAUJA KZ S2 TWS Tiesa, Belaidžių Ausinių ir "Bluetooth" laisvų Rankų įranga BT5.0 Hibridas AAC Sporto In-Ear Triukšmo Panaikinimo Stereo Ausines.

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€23.45

-29%

€33.03

Dalintis

Apie prekę

2020 NAUJA KZ S2 TWS Tiesa, Belaidžių Ausinių ir "Bluetooth" laisvų Rankų įranga BT5.0 Hibridas AAC Sporto In-Ear Triukšmo Panaikinimo Stereo Ausines.

★DUK

1.Kaip ilgai galima laisvų rankų įranga galima naudoti vieną mokestį?Kai laisvų rankų įranga yra visiškai įkrauta, laisvų rankų įranga gali kalbėti nuolat apie 3 valandas, su sąlyga, apie 50 proc. tūrio, ir ji gali būti naudojama apie 15 valandų, kai naudojama su įkrovimo kamera.

2.Gali KZ S2 būti naudojami žaidimai?

Ji yra visiškai įmanoma.Žaidimas narė, trijų spustelėkite palieskite klavišą " persijungia į aukštos kokybės režimu.Be to, laisvų rankų įranga turi triukšmo mažinimo funkcija, kuri veiksmingai izoliuoja išorės triukšmą ir labai sumažina garso vėlavimo efektyvumą žaidimas.Mėgautis arti atidėtas garso ir vaizdo sinchronizavimas.

3.Kai jūs laivas?

Pristatymo bus per 1-5 darbo dienas po apmokėjimo jūsų užsakymas bus patvirtintas.Susidarius ypatingoms aplinkybėms, specialios instrukcijos, taip pat bus suteikta.

Parametras Spalva juoda Balta "Bluetooth" versija 5.0 "Bluetooth ""Bluetooth" svyruoja Apie 20 metrų Ausinių baterijos talpa 40mAh Įkrovimo kamera, baterijos talpa: 400mA Ausinių veikimo laikas: Apie 3h Budėjimo laikas įkrovimo kamera: ≥100h Savybės: Pause/play, ankstesnis/kitas dainą, paleisti "Siri", atsiliepti/baigti, atmesti skambutį

Ritė Hibridas Hibridinės Pavaros Technologija

Garso kuriantis vienetas yra pagrindinis stiprumo garsą.Galingas garsas-kuriančio vieneto konfigūracija suteikia pakankamai laisvės garso rezultatus.

Du kartus magnetinio srauto eilių iš nuostabi kinetinės energijos vartojimo efektyvumą, pateikti turtingas žemo dažnio detalių restauravimas

Judančios Ketaus teikia smulkių detalių, palaima aukšto dažnio duomenys, kurie yra pilnas ir gražus

Aukštos kokybės Režimu Atidėtas žaidimų patirtis

Žaidimas narė, trijų-palieskite mygtuką perjungti į aukštos kokybės režimu, o tai labai sumažina garso vėlavimo efektyvumą žaidimas ir turi beveik uždelsiama garso ir vaizdo sinchronizavimas.

Pasyvus triukšmo mažinimo veiksmingai izoliuoja išorės triukšmą

Per išskirtinį ergonomiškai suprojektuoti, išorės apšiltinimas, jis sklandžiai ir stipriai nuo auricle, ir išsprendžia problemą išorės triukšmo trukdžių priežastis.

Naujai atnaujintas, odos draugiškas jaustis, pritaikytą ir patogūs dėvėti

Kartotinis optimizavimas remiantis ergonominių skaičiavimai duoda patogus ir stabilus dėvėti patirtis.Derva įstaiga, sumaišyti su metalo kandiklį, ir blizgesys, tekstūra yra patrauklus iš pirmo žvilgsnio.

Tiesiog pasiimti jį ir prisijungti

Po pradinio ryšio, pasiimti laisvų rankų įranga ir automatiškai įjungti prietaisą.Su šviesos prisilietimu, jūs galite pasiekti įvairias funkcijas, pvz., muziką ir skambučius.

AAC HD " Raiškos Garso Kodavimo Technologija

Jis pagerina garso kokybę, atlikimo prasme, klausos, ir plačiai naudoja įvairių stilių.Jis gali dirbti skirtingų muzikos rūšių ir stilių.Pagal tos pačios juostos, pavarų dėžė geresnių rezultatų nei tradicinis SBC režimas, ir garso kokybė yra geresnė.

Griežtai tikrinimo Mūsų standartas yra ±1dB.

Siekiant užtikrinti kokybiškos garso kokybę nuo šaltinio core, pramonės kreivė-standartinis nuokrypis yra ±3dB, mūsų standartas yra ±1dB., ištrinti, efektyvumo ir pasirinkti kokybės.

Žymos: ausinių tiesa, belaidžiai, bem "bluetooth" ausinių, c pin kz, sl tws ausinių, qcy t1c, "bluetooth" auksas, kz headphon, "bluetooth" headphon, kzz, TRN V20.

Charakteristikos

Įkrovimo kamera, baterijos talpa 400M
spalva Juoda Balta
Įkrovimo Būdas Įkrovimo atveju
Su Mikrofonu Taip
Kodekai AAC
Garso Valdymas No
"Bluetooth" Versija 5.0
Budėjimo laikas įkrovimo kamera Apie 100h
Jautrumas 107dB
Prekės Pavadinimas KZ
Ausinių veikimo laikas apie 3h
Earcups Tipas Uždaromos
Vocalism Principas Hibridinė technologija
Magnetas Tipas Kita
Funkcija Sportas
Ausinių Pagalvėlės Medžiaga Silikono
Bluetooth Diapazonas Apie 20 m
Linijos Ilgis 0m
Kištuko Tipas NĖRA
Varžos Diapazonas iki 32 Ω
Aktyvus Triukšmą Slopinantis Taip
Ausinių baterijos talpa 40mA
Atsparus vandeniui No
Dažnių Diapazonas Diapazonas 20 - 20000Hz
Jungtys NĖRA
Sertifikavimo NĖRA
Parama Atminties Kortelės No
Skaičius Vairuotojai 2
Kilmės KN(Kilmės)
Paketų Sąrašas Įkrovimo atveju
Valdymo Mygtukas Taip
Komunikacijos Tiesa, Belaidžiai
Yra bevielis Taip
Belaidžio Tipas "Bluetooth"
Atsparumas 32Ω
Stilius Ausis
Paramos PROGRAMĄ No
Savybės Aktyvus Noice, Anuliuojant
KZ Modelis ZS2
Modelio Numeris kz s2
Vairuotojas Skersmuo 7mm

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

2020 NAUJA KZ S2 TWS Tiesa, Belaidžių Ausinių ir

2020 NAUJA KZ S2 TWS Tiesa, Belaidžių Ausinių ir "Bluetooth" laisvų Rankų įranga BT5.0 Hibridas AAC Sporto In-Ear Triukšmo Panaikinimo Stereo Ausines.

Panašūs produktai: