10mm 4Pin RGB LED Šviesos Juostelės Jungtis Rinkiniai su T/L Formos Juostelės Džemperiai Juostelės Įrašus Laido gnybtas Sudurti LED Juostos

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€7.35

-20%

€9.19

Dalintis

Apie prekę

LED Juostelė Jungties Rinkinys 5050 10mm 4Pin,yra 8 Rūšių Solderless LED Juostelės Priedai,Nustatyta, Dauguma Dalių "PASIDARYK pats"

Savybės:

- Aukščiausios kokybės Medžiagos: viela yra pagaminti iš alavo sidabrą, varį ir PVC izoliacija dangtelį, kuris yra minkštas, bendable.Jūs galite lenkimo laidų jokių laipsnių norite.PVC plastiko dangtis yra patvarūs ir praktiški.

- Lengvas Montavimas: Paprastas, be įrankių įdiegimo ir išvengti litavimo, 5050 4Pin RGB LED Juostelės Jungties Rinkinys, plug and play;

- Platus: ryšys tarp lempos juostos ir juostelės, ryšys tarp juostelės ir valdytojas, ryšys tarp juostelės ir skirstytuvo.

- Operting Sąlyga: Tai LED juostos jungtys parama 0-4A srovė ir 0-24V įtampos įėjimas, šilumos atsparumo lygį nuo 20-100 laipsnį.

Produkto aprašymas

Tai 5050 4 Pin LED šviesos juostelės jungtis rinkinį nustatyta, kad dauguma dalių, jums reikia sukurti DIY LED šviesos juostelės projektą.

● ● LED juostelės jumper jungtis su laidais yra naudojamas prisijungimui RGB 5050 lanksti LED šviesos juostelės ir juostelės segmentai aplink kampe.

● L formos led juostelės jungtis yra naudojama, kada jums reikia pavasarį ir jūsų šviesa juostelės aplink aštrių 90 laipsnių kampą.

● T formos LED juostelės jungtis yra 3 būdas greitai splitter ryšį.

● 2 būdas RGB splitter laidas skirtas sujungti 2 vnt 10mm pločio SMD 5050 spalva keičiasi RGB LED juostelės žibintai, vieno valdiklio.

● Gapless led juostelės jungtis padeda sujungti du RGB 5050 lanksti LED juostelė šviesos ir juostelės segmentai lengvai ir greitai, be litavimo.

● 4 Pin female jungtis su pliko laido gnybtų Prijungti keletą šviesos segmentus, sumažinti iki dydžio juostelės žibintai, kartu ir nuotolinio valdikliai.

● ● LED juostos įrašas yra lengva nustatyti šviesos juostelė pagal vieną varžtą, ir imtis žemyn LED šviesos juostelės iš kitos pusės, laisvai, kai pakeisti arba jį išlaikyti.

10mm Type01 :

Rinkinį Sudaro (kaip paveikslėlyje parodyta):

✔8x LED juostelės jumper jungtis;

✔2x T formos 4 Kaiščių jungtis;

✔12x L formos jungtis;

✔10x gapless LED juostelių jungtys;

✔1x 2 būdas RGBW splitter cable;

✔2X 4 Pin female jungtis su pliko laido gnybtų;

✔20x 4 Pin male vyrų jungtys;

✔20x LED šviesos juostelės įrašus.

10mm Type04:

Komplektą Sudaro:

2 x 3.28 ft RGB ilgiklis;

6x LED juostelės jumper jungtis;

2x T formos 4 Kaiščių jungtis;

12x L formos jungtis;

10x gapless LED juostelių jungtys;

1x 2 būdas RGBW splitter cable;

2X 4 Pin female jungtis su pliko laido gnybtų;

20x 4 Pin male vyrų jungtys;

20x LED šviesos juostelės įrašus.

10mm Type05:

Komplektą Sudaro:

1 x 2 būdas RGB splitter

2 x 6.6 ft RGB ilgiklis

1 x 16,4 ft RGB laidas 2 x juostelės RGB valdiklis megztinis

10 x LED juostelės megztinis su viela

10 x L formos jungtis

10 x Gapless jungtys

2 x T Formos Jungtis

2x Juostelės, vielos greitai jungtys

20 x LED Juostelės Įrašus

20 x 4 Pin Male Jungtis

2x Patraukite atidarymo įrankis

Žymos: atostogų juostelės, elektros amarok, jungtis, užduotis žibintai, lempa led, vario viela, led juostos, megztinis, RGB, led rgb juostos.

Charakteristikos

Modelio Pavadinimas LED juostelė jungties rinkinys
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas JINGHANG
Elemento Tipas Šviesos Linijos

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

10mm 4Pin RGB LED Šviesos Juostelės Jungtis Rinkiniai su T/L Formos Juostelės Džemperiai Juostelės Įrašus Laido gnybtas Sudurti LED Juostos

10mm 4Pin RGB LED Šviesos Juostelės Jungtis Rinkiniai su T/L Formos Juostelės Džemperiai Juostelės Įrašus Laido gnybtas Sudurti LED Juostos

Panašūs produktai: