MFS T89 Smart Žiūrėti Bluetooth5.0 ausinės Skambučių Priminimas, Širdies ritmas, Kraujo Spaudimo Monitorius Smartwatch Men in-Ear ausines.

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€28.98

-54%

€64.40

Dalintis

Apie prekę

MFS T89 Smart Žiūrėti Bluetooth5.0 Ausinių Skambučių Priminimas, Širdies ritmas, Kraujo Spaudimo Monitorius Smartwatch Vyrams, Moterims

Savybės:

2 in 1: handphone sujungti ausines ir smart žiūrėti.Viena mašina turi dvi funkcijas.Aukštos kokybės garsas: ausinėse gali suteikti jūsų hifi kokybės garso ir aiškus raginimas.Pažangi triukšmo mažinimo leis jums mėgautis klausos šventė.Ergonomiškas : Į žmogiškas formos dizainas leidžia patogiai vartotojai gali dėvėti ir ne lengvai, kad lašas nuo savo ausis.Bluetooth 5.0 : 5.0 "Bluetooth" ryšys yra stabilesnis, greitesnis, ir mažesnis energijos suvartojimas.Nemokamai savo rankas: tiesa, belaidis dizainas suteiks jums laisvą ir sporto nebereikia būti sutrikdyta ausinių kabelį.Magnetinio baterija: unikali magnetinio įkrovimo būdas daro įkrovimo patogiau vartotojams, nereikia plug in ir out.Pranešimą: iš Karto peržiūrėti telefono pranešimus kelią išvengti svarbi informacija.

Ausinių Jungtis Veiksmas:

1.Pasirūpinkite, kad laisvų rankų įranga-išjungta.Išjungimo procedūra: užsidėkite laisvų rankų įrangą ant ausies, paspauskite ir palaikykite paspaudę laisvų rankų įrangos jutiklinis ekranas 10 sekundžių, kol išgirsite išjungimo skubiai 2.Aišku, porą įrašų, Veiksmus: Įdėkite ausinės ant ausies, paspauskite ir palaikykite ausinės jutiklinis ekranas 15 sekundžių, Aišku, porą baigtas po dviejų išjungimo pypsi. 3.Įdėti rankų žiūrėti 4.Imtis ausinės iš laikrodžių ir padėkite jį ant jūsų ausų.Šiuo metu, ausinės turės galia-apie toną. 5.Įjunkite telefoną "Bluetooth", rasti "Bluetooth" atitinkančių laisvų rankų įranga ir prisijungti .Po suporavus prietaisus, telefono nustatymai bus rodomi "Connected".Pastaba: kai laisvų rankų įranga yra sėkmingai suporuotas, padėkite jį atgal į laikrodį, tada išimkite ausines iš laikrodžių ir jis bus automatiškai įjungti ir prijungti automatiškai.Jei telefonas turi rankiniu būdu atjungti, jums reikės iš naujo prijunkite jį į savo telefono "Bluetooth" nustatymai.

Paketas Apima

1 x Smart Apyrankę 1 x Krovimo Kabelis 1 x Vartotojo Vadovas

Žymos: smartwatch, ausies gumos žiūrėti, "bluetooth" earphon, belaidžio smartwatch, lemfo s20 smartwatch, laido slankiklį, varnas, mfs turbo, T89, smart žiūrėti.

Charakteristikos

Yra bevielis Taip
Rezoliucija 160*80
Jungtys USB
Valdymo Mygtukas No
PROCESORIAUS Modelis HRS3300
Stilius Ausis
Garso Valdymas No
Komunikacijos Belaidžio
Funkcija Sportas
Prekės Pavadinimas ONEVAN
Aktyvus Triukšmą Slopinantis Taip
Vocalism Principas Dinamiškas
Belaidžio Tipas "Bluetooth"
Jautrumas 120±2dBdB
Ekrano Dydis 0.96 colių

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

MFS T89 Smart Žiūrėti Bluetooth5.0 ausinės Skambučių Priminimas, Širdies ritmas, Kraujo Spaudimo Monitorius Smartwatch Men in-Ear ausines.

MFS T89 Smart Žiūrėti Bluetooth5.0 ausinės Skambučių Priminimas, Širdies ritmas, Kraujo Spaudimo Monitorius Smartwatch Men in-Ear ausines.

Panašūs produktai: