2vnt Žaliosios Arbatos Aliejus Kontrolės Baklažano Spuogai, Valymo Kaukė Drėkina Pašalinti Blackhead smulkiomis Akutėmis (Purvo Kaukė Veido Odos Priežiūra

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€5.77

-60%

€14.44

Dalintis

Apie prekę

Kreiptis Tiesiai Į Veidą!

Pasukti ir kreiptis!Tai tiesiog, kad paprasta!Abiejų valymo ir mažinantį poveikį, kad "busted atrodantis veidas", Gamtos Kaukė Prilimpa yra čia, ramina ir minkština veido, įsitikinkite, kad išgydyti iki šių breakouts, kad visi nekenčia turi.Kaukė ateina su dviem nuostabi kaukė prilimpa, kad kiekvienas yra nuostabi savo!Pirma, Žalioji Arbata greitai valiklis tie dirts nuo veido.Antra, Baklažano greitai atleisti tiems, dirgina breakouts nuo veido.

Gandas yra tai, naudojant du kaukė prilimpa kartu suteikia daugiau "švaresnė ir lygesnė veido" rezultatas, ir daugelis jų grįžta daugiau!Puikiai tinka žmonėms, kurie neturi laiko daryti veido procedūros, bet noriu švarus ieško veidą.Įjunkite jį aukštyn tarp dviejų kaukė lazdos geriausias derinys ant kiekvieno veido būklės!Mes turime "Valyti Efektas", skirtas giliai valanti gydymas "Atleisti Efektas" atleisti breakouts gydymo, ir "Šviežia Veido Efektas" išsaugoti tikslą!

Techniniai duomenys:

Taikoma žmonėms: bendra Odos Tipas: Bendrasis Grynasis kiekis: 40g. Tinkamumo laikas: 3 metus Gaminio spalva: žalia, violetinė

Aprašymas:

1.Produkto priima dizainas sukasi galva, kuri yra patogiau naudoti, ir nėra lengva purvinas rankas. 2.Tekstūra yra gerai ir sklandžiai, lengvai plisti ir lengva taikyti.Žalioji arbata kieto valymo kaukė sudėtyje yra žaliosios arbatos ekstrakto, kuris gali efektyviai išvalyti odos poras, giliai išvalyti odos nešvarumus, reguliuoti odos vandens ir aliejų balanso, papildyti odos drėgmę ir maitina odą. 3.Baklažano kietas spuogai veido kaukė yra baklažano, augalų ekstraktai, kuris gali efektyviai sumažinti augimo veido spuogus ir sumažinti spuogų susidarymo. 4.Drėkina, ji gali veiksmingai sumažinti inkštirų, kontrolės aliejus, pagerinti veido bukumą, ir šviesina odos toną. 5.Mažas ir lengvas, lengva nešiotis. 6.Tinka visų tipų odai. 7.Jis tinka atlikti namuose, kelionės, verslo kelionė ir pan.

Kaip naudoti:

1. Nugara iš pasta ir taikyti į veidą. 2. Taikoma tolygiai veido ir palikite apie 10 minučių. 3. Po to, kai jis džiūsta, nuplaukite vandeniu.

Pastaba:

1.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotraukos gali neatitikti faktinių spalva elementą. 2.Palyginti išsamiai dydžių su tavo, prašome leisti 1-3cm klaida, dėl rankinis matavimas.Prašome palikti pranešimą prieš jį duoti blogų atsiliepimų, jei produktai turi tam tikrų problemų.Dėkojame už jūsų supratimą.

Žymos: makiažo kaukė, veido aliejus, disponuoti kaukė, valyti veido, šepetėlis veido, žaliosios arbatos kaukė spuogai, žalia kaukė prilimpa, žalią lapų arbata, žaliosios arbatos kaukė, juoda galvos kaukė.

Charakteristikos

Šalis/Regionas Gamyba Kinija
Žalioji Arbata Veido Kaukė žalioji arbata veido masc
Žaliosios Arbatos Kaukė Prilimpa Žaliosios Arbatos Kaukė
NET WT 40g/Butelis
Modelio Numeris Žaliosios Arbatos Kaukė
Prekės Pavadinimas LANBENA
Kilmės KN(Kilmės)
Žalioji Arbata Valanti Kaukė masque taško noir veidas
Naudoti Veidas
Elemento Tipas Gydymo Ir Kaukė
blackhead kaukė Žaliosios Arbatos Kaukė Blackhead
Žaliosios Arbatos Kaukė Žaliosios Arbatos Kaukė Prilimpa
žalioji arbata facemask žalia kaukė prilimpa
Funkcija Gylis Papildymo
Didmeninė/Dropshipping Pritarė
Lytis Unisex
Sertifikavimo GZZZ
žalioji arbata valymo masc žalioji arbata valymo kaukė
Tipas Galima Skalbti Kaukė
Formulės Kremas
žalioji arbata veido masc Žalioji Arbata Veido Kaukė
žalia kaukė prilimpa žalioji arbata facemask
Komponentas Žaliosios Arbatos Kaukė Prilimpa
Vienetų skaičius Combo

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

2vnt Žaliosios Arbatos Aliejus Kontrolės Baklažano Spuogai, Valymo Kaukė Drėkina Pašalinti Blackhead smulkiomis Akutėmis (Purvo Kaukė Veido Odos Priežiūra

2vnt Žaliosios Arbatos Aliejus Kontrolės Baklažano Spuogai, Valymo Kaukė Drėkina Pašalinti Blackhead smulkiomis Akutėmis (Purvo Kaukė Veido Odos Priežiūra

Panašūs produktai: