Oeabt CA30 Optinis Tikslumo Reguliavimas Pull-up Skiltyje Post Reguliavimas Rankovės Bazės Po Turėtojas Optinių Eksperimento mokslinių Tyrimų

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€9.78

-14%

€11.50

Dalintis

Apie prekę

Geresnės komunikacijos, prašome įtraukti "Skype" sąskaitą arba siųsti el. laišką į pašto dėžutę.Mes matome, pranešimas ir atsakyti jums kuo greičiau.

"Skype" sąskaitą:

El. paštas:

Produkto informacija

Modelis

CA30-A

CA40-A

CA50-A

Produkto Pavadinimas

Aukštos pratęsimo laikiklis

Specifikacijos

25x30mm

25x40mm

25x50mm

Medžiaga

Aviacijos aluminum alloy

Neto svoris

Atveju 0,043 kg

0.053 kg

0.066 kg

Modelis

CA65-A

CA80-A

CA100-A

Produkto Pavadinimas

Aukštos pratęsimo laikiklis

Specifikacijos

25x65mm

25x80mm

25x100mm

Medžiaga

Aviacijos aluminum alloy

Neto svoris

0.088 kg

0.092 kg

0.112 kg

Savybė

Jungiamųjų strypų laikiklis

Pratęsimo laikiklis ne tik bendra funkcija standarto išplėtimas laikiklis, bet taip pat turi kompaktiškumas bazinio slėgio šakės dizaino.Šakės tipas paspaudus blokas gali lock išplėtimo laikiklis ant optikos duona plokštės ir gali suktis 360 laipsnių kampu.Jis gali būti laikinai padėtas prieš fiksavimo pratęsimo lazdele.Per-hole dizainas leidžia įvairiai reguliuoti aukščio pratęsimo lazdele.

A : Padėties kalibravimo reguliavimas

Kiekvienas laikiklis yra spyruoklinė vertus varžto padėtį liftas pratęsimo prieš priverždami.

B : Paprasta fiksuotojo spyruokle

Apačioje M6 sriegiu skylė yra patogu susisiekti su kitomis optinis bazės išplėtimą lazdele gali praeiti per bazių pasiekti idealus mažo spindulio aukštį.

C : Stabili kontaktai

Tiksliai apdirbtais padidėjo sumažino užtikrinti stabilią dviguba linija susisiekti su φ 1 / 2 colio (12mm) extension bar.

Taikymo scenarijus ekranas

Mes tiekiame platų optika sukurti paprasta-sukurti eksperimentinę platformą optinėje sistemoje.

Kodėl mes renkamės Alcoa 7075 aliuminio lydinys?

Lengvesni, stipresni, patvaresni, ir puikus terminis stabilumas

Nes 7075 turi geresnes mechanines savybes, ir turi gerą plastiškumas, aukštas stiprumas, ištvermė ir gera nuovargis varža.Pagal tos pačios medžiagos, 7075 yra 64% didesnis ir 58% didesnis nei 6061, ir atsparumas tempimui ir stiprumo yra 85% ir 82% didesnis, atitinkamai.

Išradingumas, kompetencijos

Akyse rafinuotas meistras, kad mikronų lygio skirtumas tikslumo sriegis pora bus nukrypimų optiniai bandymo rezultatus.Tik po to, kai dešimtys rankinis šlifavimo ir patikrinimus, esame atsargūs, ir sumanus, tik sukurti daugiau stabilus ir patikimas optinis mašinos produktas.Padėti eksperimentą, mokymo ir mokslinių tyrimų ir technologinės plėtros projektų eiti sklandžiai.

INFORMACIJA

pastabos klientams

APMOKĖJIMAS:

----------------------Keturvalakiai.lt priimti virš mokėjimo būdai

PRISTATYMAS: Prekės bus paskelbtas kaip įmanoma greičiau po apmokėjimo.Linkime pakuotės atvyksta į jums anksčiau, tačiau tarptautinio pašto, labai priklauso nuo vartotojo ir vietos post office, todėl, jei jums nereikia gauti savo daiktą,prašome connact mums,ačiū jums maloniai supratimą.Importo muitai ir mokesčiai, nėra įtrauktos į prekės kainą ir pristatymas.

GRĮŽTI & GRĄŽINTI:

Prašome patikrinti, ar paketas ir elementus, atidžiai.Jei turite kokių nors problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Vadovas spręsti problemas taip:

ATSILIEPIMAI: Mes tikimės, kad jums patinka elementą ir tikimės, kad jūs apsipirkti su mumis, dar kartą artimiausioje ateityje.Jūsų pasitenkinimas,gavo suppirt yra pati pagrindinė varomoji jėga mums, kad nesiliaujantys pastangas!Skirkite keletą minučių palikti mums teigiamų atsiliepimų, kurių bendras Išsamias Pardavimo Reitingas(DSR) 5.

DĖMESIO: Būdas bendrauti: Prašome susisiekti su mumis, jei yra bet kokia klausimą apie prekę.Mes atsakyti į jūsų klausimą arba el. 24 valandos(nes jet lag).Transporto problema: Tai tarptautinė prekybos, pvz., transportavimo procesus, kurie sukelia nepatogumus, prašome suprasti.Nuotraukų Dydis: Prašome atkreipkite dėmesį, kad nuotraukos yra šiek tiek padidinama jūsų patogumui.Įsitikinkite, kad pranešimas tikrąjį dydį prekes, kaip jis gali būti mažesnis nei atstovaujančių foto.Matavimo paklaida: Prašome leisti maža paklaida.

Žymos: trafaretas už xiaomi, klasė h, bga cpu trafaretas, hmi, plc, t9000, 112 rc, užkratas nuo balnelio iškyšos, plačiau profesinės, hmi plc.

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris CA30-A
Naudojimas Komercinės Gamyba
Tipas Rankinių Įrankių Dalys

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Oeabt CA30 Optinis Tikslumo Reguliavimas Pull-up Skiltyje Post Reguliavimas Rankovės Bazės Po Turėtojas Optinių Eksperimento mokslinių Tyrimų

Oeabt CA30 Optinis Tikslumo Reguliavimas Pull-up Skiltyje Post Reguliavimas Rankovės Bazės Po Turėtojas Optinių Eksperimento mokslinių Tyrimų

Panašūs produktai: