Saulės Skydelis, 150W Baterijos Kroviklis Saulės Elementų Lankstus Monokristalinius Aukšto Efektyvumo ETFE/PET Saugos Kempingas Lauko Automobilių Jachta

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€81.54

-28%

€113.26

Dalintis

Apie prekę

Įtraukta:

1 x saulės skydelis

Savybės:

Aukšto efektyvumo, perskaičiavimo kursas 21-25%,

Lanksčios ir tinka paviršiaus montavimas.

Lengvas ir lengva įdiegti ir prižiūrėti.

Platus pritaikymas: automobiliai, valtys, stogai, lauko, kalnai, žolė ir kt.

Specifikacija:

Maksimali galia (Pmax) 150w

Išėjimo paklaida ± 3%

Maksimali sistemos įtampa DC 700V

Atvirosios grandinės įtampa (Voc) 19.2 V

Maksimalus maitinimo įtampa (Vmp) 16V

Akumuliatoriaus efektyvumo 21-25%

Darbinė temperatūra (45 NOCT) ± 2 ℃

Temperatūros diapazonas -40 ℃ ~ + 80 ℃

Skaičius baterijos: 32

Svoris: 1030g

1060 * 277 * 3mm

Standartinėmis bandymo sąlygomis: lrradiance 1000w / m, temperatūra 25 ℃, = 1.5

Pastaba:

1. Naudoti didelio efektyvumo monokristalinius silicio saulės elementų elektros energijos gamybos efektyvumas yra apie 1,2 kartus, kad tradicinių polikristalinio silicio, bendras plotas yra mažesnis, ir tuo pačiu elektros energijos.

2. Naudojant naujausias komponentas pakavimo technologijų,lengvesnės, minkštesnės ir ilgesnį gyvenimą.

3. Paviršius yra pagamintas iš PET medžiaga, po specialaus apdorojimo, atsparumas dilimui yra stipresnis, ir absorbcijos efektyvumą, saulės spindulių, yra geresnis.

4. Aukštas šviesos pralaidumo, saugus ir patikimas, nebijo aukštos temperatūros, jokios rizikos, degti ar sprogti.

5. Skirstomosios dėžutės priima IP67 atsparus vandeniui dizainas, integruota apeiti diodų, grandinės naudoja antkainį ir atbulinės srovės apsaugos dizainas.

6. Priimti fotoelektros specialios kabelių ir-MC4connector, saugus naudoti lauke, atspari vandeniui, aukštos temperatūros varža ir gerą oro pasipriešinimo.The-MC4connector yra paprasta naudoti, plug and play.

7. Šis produktas yra saulės energijos modulį.Rekomenduojama naudoti su valdikliu ir baterija.Ji gali būti naudojama įvairiose situacijose, pvz., namai, kempingas, RVs, jachtos, gatvių apšvietimas, ir saulės jėgainių.

Naudojimas:

1. Šis produktas neturi liestis su labai ėsdinančių medžiagų.

2. Griežtai draudžiama keisti, ardyti, lašas, arba paspauskite skirstomosios dėžutės ir produkto patys.Išvengti žengia ant paviršiaus ir braižymo plokštumą sunku objektų naudojimo metu.

3. Daug įbrėžimų ar purvo ant paviršiaus saulės elementų skydelis gali sukelti neefektyvumo saulės elementų modulis, ir gali sukelti perdegimo sunkiais atvejais.

4. Taikytini aplinkos temperatūra šį produktą: -20 ° C-80 ° C, prašome neviršija šio intervalo.

5. Saulės pultas turi būti montuojamas tokioje vietoje, su pakankamai saulės ir jokių šešėlių.Ilgalaikis veikimas saulės elementų moduliai gali būti pavojinga degimo užtemdyti saulę.

6. Draudžiama prijungti teigiamas ir neigiamas poliai produkto kartu, ir tai draudžiama įdėti produktą į vandenį ar ugnį, kitaip jis bus sugadinti produktą.

7. Bendros galios fotoelektrinių modulių turi būti mažesnė nei nominali galia valdytojas (vardinė įtampa × vardinė srovė).Neperkraukite valdytojas.

8. Bendra įtampa fotoelektros modulius, prijungtas prie duomenų valdytojas turi būti per fotoelektros įvesties įtampos diapazonas valdytojo.

9. Keitiklis gali būti prijungtas tik prie akumuliatoriaus, ne tiesiogiai valdytojas.

Žymos: saulės skydelis, saugiklis saulės elementų, saulės skydelis 150w, saulės elementų skydelis monokristalinius, flexibble saulės skydelis, inverteriai saulės baterijomis baterija, automobilio saulės skydelio, parkavimo, saulės skydelis lankstus efte, saulės skydelis 12v 5v, flexibl saulės skydelis.

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas CLAITE
Elementų skaičius 32
Tipas Saulės Skydelis
Skaičių Plokštės 1
Sulankstomas Saulės Skydelis No
Kilmės KN(Kilmės)
Dydis 1060 * 277 * 3mm
Medžiaga monokristalinius silicio
Sertifikavimo NĖRA
Lanksti Saulės Skydelis Taip

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Saulės Skydelis, 150W Baterijos Kroviklis Saulės Elementų Lankstus Monokristalinius Aukšto Efektyvumo ETFE/PET Saugos Kempingas Lauko Automobilių Jachta

Saulės Skydelis, 150W Baterijos Kroviklis Saulės Elementų Lankstus Monokristalinius Aukšto Efektyvumo ETFE/PET Saugos Kempingas Lauko Automobilių Jachta

Panašūs produktai: